Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Portofoliu-Slushaay

Slushaay
 Share

Recommended Posts

Bună. Se vede că eşti la început, sfatul meu este să lucrezi la redimensionare, nu este tocmai ok.

După care axează-te pe blur şi efecte, iar mai la final pe text.

Voi mai reveni şi cu alte sfaturi, succes.

P.S. : Te aştept şi la mine în portofoliu, o zi bună.

Edited by Crissu

Mai ai ceva de lucrat la redimensionare cât şi la text, redimensionarea fă-o apăsând Shift şi trăgând de colţuri şi cred că la unele ar merge şi ceva Sharpen!

Te aştept cu o parere şi la portofoliul meu, kw!

https://forum.b-zone.ro/topic/383948-artwork-alin-s/

• Mentosan locked this topic
  • LEWA unlocked this topic

Dupa ceva timp m-am gandit sa imi redeschid acest portofoliu.  Niste lucrari noi:

Avatare la cerere: CotiXbX.png  QXsLAiE.png  JQ79SDz.png  kristi.gif.c816cc38ebae30c21a26484e65704de0.gif  1WWey2W.png  uHrhFfh.png Z7kVbu9.png

Semnaturi:  IpN6jX4.png  RmCyXRU.png su8pYPk.png   RetYzRF.png

Un logo nou pentru factiunea Federal Bureau Of Investigations de pe rpg1:  gGFrOIl.png

Iar aici sunt restul log-urilor pentru FBI daca vreti sa le vedeti: https://imgur.com/a/9Iryv

Un logo la cerere pentru B-olympics 2017 RPG2: e6hIVIT.png

Hai sa te invat ceva, ce m-a invatat si pe mine cineva si mi-a prins bine.

La text, nu il mai incarca, da o culoare care este prin poza si dupa un drop shadow, nimic mai mult, si cauta un font care sa fie bun la text.

1 hour ago, NM Constantin said:

Hai sa te invat ceva, ce m-a invatat si pe mine cineva si mi-a prins bine.

La text, nu il mai incarca, da o culoare care este prin poza si dupa un drop shadow, nimic mai mult, si cauta un font care sa fie bun la text.

Asa mi-am făcut un stil, nu îmi place prea simplu, dar mersi de sfat. 

Niste sfaturi daca vrei sa ti cont de ele.

*Incearca sa redimensionezi corect. Cand redimensionezi  tine apasat "shift" si trage de colturi. 

*La text incearca sa alegi culoarea de pe lucrare si adauga drop shadow, grandiet si alte efecte placute ochiului.

*Blurul e prea simplu, se gaseste pe net, incearca sa te joci cu efectele si sa iti faci tu un blur personalizat.

Succes in continuare.

2 hours ago, Exposium said:

Niste sfaturi daca vrei sa ti cont de ele.

*Incearca sa redimensionezi corect. Cand redimensionezi  tine apasat "shift" si trage de colturi. 

*La text incearca sa alegi culoarea de pe lucrare si adauga drop shadow, grandiet si alte efecte placute ochiului.

*Blurul e prea simplu, se gaseste pe net, incearca sa te joci cu efectele si sa iti faci tu un blur personalizat.

Succes in continuare.

Eu chiar am cautat un alt blur pe net dar n-am găsit nimic frumos, iar despre blur-ul personal încă nu sunt la nivelul ala sa îmi fac propriul blur. Mersi pentru sfaturi. 

• LEWA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.