Slushaay Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 (edited) Salut B-zone, am decis sa imi fac si eu primul meu portofoliu.Lucrez de putin timp in photoshop si vreau sa invat din greseli. Edited September 14, 2017 by NCS Slushaay 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hayden ZEW Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Faine, gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhearaAdioLicentaV2 Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Mama dar ce le stie baiatu' asta . Super fratele <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Ai grija cu redimensionarea , lucreaza la text. Nu este atat de greu. Felicitari pentru munca depusa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slushaay Posted September 13, 2017 Author Share Posted September 13, 2017 4 minutes ago, Elena said: Ai grija cu redimensionarea , lucreaza la text. Nu este atat de greu. Felicitari pentru munca depusa. Multumesc pentru sugestie, o sa tin cont de ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissu Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 (edited) Bună. Se vede că eşti la început, sfatul meu este să lucrezi la redimensionare, nu este tocmai ok. După care axează-te pe blur şi efecte, iar mai la final pe text. Voi mai reveni şi cu alte sfaturi, succes. P.S. : Te aştept şi la mine în portofoliu, o zi bună. Edited September 14, 2017 by Crissu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smilee ToV Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Mai ai ceva de lucrat la redimensionare cât şi la text, redimensionarea fă-o apăsând Shift şi trăgând de colţuri şi cred că la unele ar merge şi ceva Sharpen! Te aştept cu o parere şi la portofoliul meu, kw! https://forum.b-zone.ro/topic/383948-artwork-alin-s/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Unele texte sunt ok, altele nu. Remediază și redimensionarea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosan Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 Topic inactiv Closed. // Pentru redeschidere, contactează un designer în privat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Redeschis la cerere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slushaay Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 Dupa ceva timp m-am gandit sa imi redeschid acest portofoliu. Niste lucrari noi: Avatare la cerere: Semnaturi: Un logo nou pentru factiunea Federal Bureau Of Investigations de pe rpg1: Iar aici sunt restul log-urilor pentru FBI daca vreti sa le vedeti: https://imgur.com/a/9Iryv Un logo la cerere pentru B-olympics 2017 RPG2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CostiAKAzew Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Hai sa te invat ceva, ce m-a invatat si pe mine cineva si mi-a prins bine. La text, nu il mai incarca, da o culoare care este prin poza si dupa un drop shadow, nimic mai mult, si cauta un font care sa fie bun la text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slushaay Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 1 hour ago, NM Constantin said: Hai sa te invat ceva, ce m-a invatat si pe mine cineva si mi-a prins bine. La text, nu il mai incarca, da o culoare care este prin poza si dupa un drop shadow, nimic mai mult, si cauta un font care sa fie bun la text. Asa mi-am făcut un stil, nu îmi place prea simplu, dar mersi de sfat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUBA Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Niste sfaturi daca vrei sa ti cont de ele. *Incearca sa redimensionezi corect. Cand redimensionezi tine apasat "shift" si trage de colturi. *La text incearca sa alegi culoarea de pe lucrare si adauga drop shadow, grandiet si alte efecte placute ochiului. *Blurul e prea simplu, se gaseste pe net, incearca sa te joci cu efectele si sa iti faci tu un blur personalizat. Succes in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slushaay Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 2 hours ago, Exposium said: Niste sfaturi daca vrei sa ti cont de ele. *Incearca sa redimensionezi corect. Cand redimensionezi tine apasat "shift" si trage de colturi. *La text incearca sa alegi culoarea de pe lucrare si adauga drop shadow, grandiet si alte efecte placute ochiului. *Blurul e prea simplu, se gaseste pe net, incearca sa te joci cu efectele si sa iti faci tu un blur personalizat. Succes in continuare. Eu chiar am cautat un alt blur pe net dar n-am găsit nimic frumos, iar despre blur-ul personal încă nu sunt la nivelul ala sa îmi fac propriul blur. Mersi pentru sfaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slushaay Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 Nu prea am avut timp saptamana asta sa lucrez in photoshop. dar am zis sa fac 2 avatare free ca sa nu mi se inchida iar portofoliu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUBA Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 Puteai sa lucrezi mai mult la efecte. Sunt frumoase oricum. KW Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 Topic inactiv - termenul de 7 zile a fost depasit. Pentru redeschiderea topicului te rugam sa dai PM unui designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts