Jump to content

Night of the Living Dead (1968)

BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

• O descriere a filmului:

Ben (Duane Jones) și Barbra (Judith O'Dea) sunt protagoniștii unei povești despre misterioasa reanimare a celor morți recent și eforturile acestora, alături de alți cinci oameni, să supraviețuiască o noapte, închiși într-o fermă rurală din Pennsylvania.

• Trailer:

• Poze:

Imagini pentru night of the living dead 1968

Imagini pentru night of the living dead 1968

• Părere personală: Nu îmi plac filmele cu zombi. Deloc. Însă acest film este un clasic. Cred că e singurul film cu zombi pe care l-am văzut, al cărei poveste chiar m-a intrigat şi pe care l-am vizionat de bunăvoie. Mi-a plăcut foarte mult ideea filmului, unul din puţinele filme de groază în care intri în pielea personajelor, cauţi tu soluţii în locul lor, şi eşti dezamăgit când ultimul personaj moare. Faptul că filmul este alb-negru este, din punctul meu de vedere, un plus. Nu cred că ar fi arătat la fel de bine acest film dacă era color, adică nu cred că ar fi fost atât de intens.
  • Sursa: Recenzie personală + Wikipedia

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.