Jump to content

Fostul preşedinte al Parlamentului European, mesaj pentru Dragnea: "Corupția trebuie eliminată de la rădăcini. Și eu aș fi mers la demonstrații"

BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Imagini pentru dragnea schulz

Un român din Germania l-a abordat pe Martin Schulz, contracandidatul Angelei Merkel la postul de cancelar, şi l-a întrebat despre susţinerea acordată liderului PSD, Liviu Dragnea. Oficialul german a aşteptat răbdator explicaţiile şi întrebările înainte de a da răspunsul.

Întrebare: "La începutul anului în România au fost cele mai mari proteste de după Revoluţie. Domnul Liviu Dragnea voia să modifice legi care ar fi micşorat pedepsele pentru faptele de corupţie. Dumneavoastră atunci ati făcut un videoclip. Ce le transmiteţi românilor din Germania şi din Europa în legătură cu modificările de lege propuse şi cum vă poziţionaţi referitor la Liviu Dragnea, ca şi persoană politică?"

Răspunsul lui Martin Schulz: "Vă spun acum trei puncte ce le-am transmis și domnului Dragnea personal. Aceste legi sunt absolut greșite. Și dacă ar fi fost la voi și eu aș fi fost la demonstrații. Corupția trebuie eliminată de la rădăcini și dacă în partidul meu există corupție, eu personal voi rezolva problema. Apropo, am dat afară un vicepreședinte din fracțiunea mea, Adrian Severin (2011), exact de asa ceva (corupție)".

SURSE: TVRDigi24stiripesurse.roB1AdevărulHotNewsRealitateaziare.comMonitorul de ClujVocea Clujului.

• BIS aka OldNab changed the title to Fostul preşedinte al Parlamentului European, mesaj pentru Dragnea: "Corupția trebuie eliminată de la rădăcini. Și eu aș fi mers la demonstrații"
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.