Jump to content

LS Police Department - Aplicatii Tester / Tester Aplications [OFF]

GigGs11 Legend
 Share

Recommended Posts

On 11/18/2022 at 3:19 PM, FacTOT said:

Nume: FacTOTsiNefis

- Rank: 5

- Doresc functia pentru ca: A venit timpul sa fac și eu ceva util pentru acest departament, chiar daca este a 2 a oara când aplic sper sa fiu acc de aceasta data.

- Am citit cerintele si precizarile din primul topic: Da

- Alte precizări: ms

Salut. O sa fii tester de rezerva, cand lasa unul dintre cei actuali ii vei lua locul.

• Pikovit changed the title to LS Police Department - Aplicatii Tester / Tester Aplications [ON]
  • Pikovit unlocked this topic

- Nume: AndreiOwn[Legend]

- Rank: 4

- Doresc functia pentru ca: Doresc aceasta functie deoarece vreau sa ajut conducerea si incerc sa fiu tester in orice factiune merge pentru ca imi place sa fac asta. Am si experienta in , am fost tester in TTC de la rank 4 , si in LVSI la fel, si incerc sa fac ceva mai util pe langa raport .

- Am citit cerintele si precizarile din primul topic: Da

- Alte precizări: Multumesc anticipat.

- Nume:Cataiin47

- Doresc functia pentru ca: Doresc functia de tester pentru noii membrii pentru ca as dori sa ajut la asigurarea calitatii si performantei acestora, prin evaluarea si raportarea abilitatilor si cunostintelor lor, astfel incat sa ne asiguram ca noii membrii sunt pregatiti sa serveasca cu succes si profesional in factiunea LSPD, si cred ca am timpul necesar sa ma dedic mult mai mult pentru aceasta factiune si sa va fiu de ajutor. 

Edited by Catalin4758

On 1/12/2023 at 7:33 AM, AndreiOwnLegend said:

- Nume: AndreiOwn[Legend]

- Doresc functia pentru ca: Doresc aceasta functie deoarece vreau sa ajut conducerea si incerc sa fiu tester in orice factiune merge pentru ca imi place sa fac asta. Am si experienta in , am fost tester in TTC de la rank 4 , si in LVSI la fel, si incerc sa fac ceva mai util pe langa raport .

Aplicatie acceptata. Cauta-ma in joc sau pe wapp pentru mai multe detalii.

On 1/12/2023 at 4:58 PM, Catalin4758 said:

- Nume:Cataiin47

- Doresc functia pentru ca: Doresc functia de tester pentru noii membrii pentru ca as dori sa ajut la asigurarea calitatii si performantei acestora, prin evaluarea si raportarea abilitatilor si cunostintelor lor, astfel incat sa ne asiguram ca noii membrii sunt pregatiti sa serveasca cu succes si profesional in factiunea LSPD, si cred ca am timpul necesar sa ma dedic mult mai mult pentru aceasta factiune si sa va fiu de ajutor. 

Aplicatie acceptata. Cauta-ma in joc sau pe wapp pentru mai multe detalii.

- Nume: [AIM]slvking

- Doresc functia pentru ca:  Am o experienta vasta in sustinerea testelor, am dat peste 200+ teste in total de cand joc SA:MP (ca Lider, Sub-Lider cat si Rank 4-5) si ma consider pregatit sa experimentez din nou aceasta functie. Pot fii cat se poate de activ si sa ajut cat de mult pot echipa de testeri, ma consider o persoana care se poate integra usor intr-un colectiv.

- Am citit cerintele si precizarile din primul topic: Da.

- Alte precizări: Multumesc.

Edited by AIM slv

2 hours ago, AIM slv said:

- Nume: [AIM]slvking

- Doresc functia pentru ca:  Am o experienta vasta in sustinerea testelor, am dat peste 200+ teste in total de cand joc SA:MP (ca Lider, Sub-Lider cat si Rank 4-5) si ma consider pregatit sa experimentez din nou aceasta functie. Pot fii cat se poate de activ si sa ajut cat de mult pot echipa de testeri, ma consider o persoana care se poate intra usor intr-un colectiv.

Aplicatie acceptata. Cauta-ma in joc sau pe wapp pentru mai multe detalii.

- Nume: Andrei_G

- Doresc functia pentru ca:  Consider ca am experienta necesara in departamente pentru a putea deveni tester. Consider ca functia pe care am avuto de lider in LVPD si rank4 in SFPD ma vor ajuta sa fac fata cu brio acestui post. Un alt motiv pentru care doresc functia este acela ca, sunt destul de activ dupa ora 24:00 iar asta poate da mai multe sanse candidatilor sa sustina testele.

Nume: []XyHard[]

- Doresc functia pentru ca: Vreau sa aduc contributii pentru factiunea LSPD. Am venit din inactivitate si sunt pregatit.

• Pikovit changed the title to LS Police Department - Aplicatii Tester / Tester Aplications [OFF]
  • Pikovit locked this topic
  • Pikovit unlocked this topic
12 hours ago, AT AndreiG said:

- Nume: Andrei_G

- Doresc functia pentru ca:  Consider ca am experienta necesara in departamente pentru a putea deveni tester. Consider ca functia pe care am avuto de lider in LVPD si rank4 in SFPD ma vor ajuta sa fac fata cu brio acestui post. Un alt motiv pentru care doresc functia este acela ca, sunt destul de activ dupa ora 24:00 iar asta poate da mai multe sanse candidatilor sa sustina testele.

Aplicatie acceptata. Cauta-ma in joc sau pe wapp pentru mai multe detalii.

10 hours ago, XyHard Manevra Suprema said:

- Doresc functia pentru ca: Vreau sa aduc contributii pentru factiunea LSPD. Am venit din inactivitate si sunt pregatit.

Salut. Abia te-am inlaturat din functia de tester din pricina activitatii tale slabe + inactivitatea indelungata. Momentan dorim sa acordam sansa si altor membrii pentru tester.

• Pikovit changed the title to LS Police Department - Aplicatii Tester / Tester Aplications [ON]
  • Pikovit locked this topic

On 2/4/2023 at 4:21 PM, XyHard Manevra Suprema said:

Aplicatie acceptata. Vad ca ai mai fost tester si ti-a fost scoasa functia pentru activitate slaba + inactivitate indelungata. Incearca sa nu dai cu piciorul si la sansa asta ca s-ar putea sa nu mai existe alta.

Nume: [$]zEu.

- Doresc functia pentru ca: vreau sa mai dau si eu un test sunt vechi in factiune !

- Am citit cerintele si precizarile din primul topic: Da.

5 hours ago, zEu. said:

Nume: [$]zEu.

- Doresc functia pentru ca: vreau sa mai dau si eu un test sunt vechi in factiune !

- Am citit cerintele si precizarile din primul topic: Da.

Aplicatie Acceptata, cauta-ma in privat pe Chat/Whatsapp pentru toate detalile!

• Hard changed the title to LS Police Department - Aplicatii Tester / Tester Aplications [ON]
  • Hard locked this topic
  • Hard unlocked this topic
23 hours ago, USA Daniel2000 said:

- Nume: 4human

- Rank:5

- Doresc funcita pentru ca: vad ca este o lipsa de testeri in factiune, vreau sa ajut si sa incerc ceva nou.

- Alte precizări: 

-

Acceptat, contacteaza-ma in joc!

On 3/1/2023 at 2:32 PM, South LiL.GUTA said:

- Nume: [uS]LiL.GUTA

- Rank:5

- Doresc funcita pentru ca: Lipsa de testeri, vreau să ajut și să mai încerc ceva 'nou', ultima dată am fost tester la TheTom.

- Alte precizări: pup

Acceptat! 

2 minutes ago, JoggyX said:

- Nume:Playboi.CARTI

- Rank:4

- Doresc funcita pentru ca:Vreau sa ajut factiunea si totodata playerii ce doresc sa intre.

- Alte precizări:Multumesc!

Acceptat ne intalnim in joc

Ma bucur ca iti dai interesul pentru factiune! Acceptat, verifica Discord

17 hours ago, Marck ZEW said:

Nume: .Marck.

- Doresc funcita pentru ca:Vreau sa ajut factiunea si sa incerc ceva nou!

- Alte precizări:Multumesc!

Nume: MoSSaN

- Doresc funcita pentru ca: Helping the faction.

- Alte precizări: Nope

• zEu. changed the title to LS Police Department - Aplicatii Tester / Tester Aplications [OFF]