Kenobi Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Am decis sa-mi public cateva lucrari. Precizez ca sunt incepator in photoshop, iar aceste lucrari sunt pentru party-urile de la liceul meu. Astept pareri, multumesc !! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lin ux Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 (edited) wtf asta numesti incepator ? =))) te pricepi ma, poate ne arati si noua stockurile de ex la a doua imagine Edited October 4, 2017 by Lin ux 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted October 4, 2017 Author Share Posted October 4, 2017 5 minutes ago, Lin ux said: wtf asta numesti incepator ? =))) te pricepi ma, poate ne arati si noua stockurile de ex la a doua imagine Multumesc, sunt incepator, lucrez cam de o luna in photoshop, si el piratat :))). Asta este imaginea, dar l-am folosit doar pe acel domn :)))) https://imgur.com/yUkkk4f Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS Adrian Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Frumos, foarte bine redimensionate imaginile, imi place. Poate arunci si tu o privire la portofoliul meu :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowyy Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Apreciez ca nu faci numai avatare, lucrezi bine, ultimul e cel mai reusit, ai grija la culori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted October 4, 2017 Author Share Posted October 4, 2017 3 minutes ago, Rowyy said: Apreciez ca nu faci numai avatare, lucrezi bine, ultimul e cel mai reusit, ai grija la culori Multumesc, am sa tin cont. La avatare nu-mi place deoarece nu-ti poti evidentia creativitatea, pentru ca iei un stock, pui un blur, un text si gata, pentru un flyer e altceva. Insa cand ma plictisesc mai fac si avatare Avatar: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted October 6, 2017 Author Share Posted October 6, 2017 Nou: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted October 15, 2017 Author Share Posted October 15, 2017 NEW: Astept pareri si sfaturi pentru a-mi imbunatatii lucrarile ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shay Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Frumos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Authe Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Fonturile nu se potrivesc. Nu e bine sa folosesti doar fonturi 'light'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Iepurash Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Frumoase, felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted October 18, 2017 Author Share Posted October 18, 2017 @Authestiu, doar ca nu prea am fonturi, am sa-mi fac putin timp pentru a cauta multe fonturi. Multumesc pentru sfat. Ceilalti, cu placere, aveti un loc unde sa faceti +1 pe degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 7. Topicurile vechi, în care nu s-a postat mai bine de 7 zile, vor fi închise. În caz că membrul care a creat inițial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitătii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Redeschis la cerere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted November 2, 2017 Author Share Posted November 2, 2017 (edited) @EduardLFC Multumesc <3 Am revenit cu o noua lucrare, mai exact, bilete de acces la balul bobocilor: Edited November 2, 2017 by RiNNEGAN 2k17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HG Homie Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Imi plac lucrarile tale, sunt fan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted November 3, 2017 Author Share Posted November 3, 2017 @404 Multumesc, sper sa te mai uiti din cand in cand pe aici <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TraWy Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 foarte frumoase lucrarile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted November 7, 2017 Author Share Posted November 7, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smilee ToV Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 @RiNNEGAN 2k17 Sincer, sunt chiar impresionat de lucrările tale, sunt destul de bune, adică te pricepi sa face invitaţi d-astea! Te aştept cu o părere si la porfofolul meu, click aici, succes în continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted November 8, 2017 Author Share Posted November 8, 2017 @Smilee Legend iti multumesc pentru parerea ta. Sunt inca un incepator, si incerc sa devin din ce in ce mai bun. Iar ce ai vazut tu aici, sunt afise (flyer), bilete pentru balul bobocilor si o invitatie pentru persoanele mai "speciale". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissu Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Ultimele tale lucrări mi-au atras atenţia, aşa că am să încep să mai urmăresc şi pe aici. Cele care îmi plac cel mai mult sunt: On 11/2/2017 at 2:31 PM, RiNNEGAN 2k17 said: On 11/7/2017 at 3:39 PM, RiNNEGAN 2k17 said: E bine să vedem şi astfel de lucrări, în majoritatea portofoliilor găseşti numai avatare şi semnături. Inclusiv al meu, însă diferit la mine găseşti şi lucrări pe render. Felicitări şi te aştept şi la mine în portofoliu să facem un schimb de păreri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted November 8, 2017 Author Share Posted November 8, 2017 (edited) @Crissu Iti multumesc pentru comentariu. La inceput m-am simtit putin ciudat cand mi-am postat portofoliul, adica, sa vii cu ceva total diferit fata de scopul acestei comunitati,dar cu ajutorul parerilor am spus sa continui cu postatul, multumesc. Edited November 8, 2017 by RiNNEGAN 2k17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrAndrei Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Foarte mișto, se vede ca stii cu ce se mănâncă photoshop-ul.Ma gândesc ca ai muncit destul de mult la aceste lucrări ca după sa te poți afișa cu ele. #KW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 (edited) Cateva avatare, cam nereusite: Edited November 18, 2017 by RiNNEGAN 2k17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts