Jump to content

Transporter 3 (2008)

HBK2010
 Share

Recommended Posts

Transporter-3-484343-86.jpg

Scurta descriere:

Frank Martin este fortat sa o transporte pe Valentina, fata lui Leonid Vasilev, Presedintele unei Agentii de Protectia Mediului din Ucraina. Valentina a fost rapita, asa ca Frank trebuie sa o duca de la Stuttgart la Budapesta, pana ajunge la Odessa la Marea Neagra. Cu ajutorul inspectorului Tarconi, Frank va incerca sa intoarca situatia impotriva celor care l-au fortat sa o transporte pe Valentina.

Dar Leonid Vasilev crede ca Frank este cel care a rapit-o pe Valentina, asa ca el trimite agenti sa il prinda. Mai mult de atat, "pasagerul" lui nu coopereaza deloc. In ciuda dispozitiei cinice a lui Valentina, si tentativa lui de a nu se implica, Frank si Valentina se indragostesc, in timp ce incearca sa scape cu viata din amenintarile care ii asteapta la fiecare "curba".

* Titlu: Transporter 3 - Curierul 3

* Data lansare (SUA): 26 Noiembrie 2008

* Data lansare (Romania): 23 Ianuarie 2009

Sursa : cinemarx.ro

Un film foarte bun ! Abia am apucat sa il vad si eu acum :) si nu imi pare rau :ymhug: ;)

Edited by HBK2010

Unul dintre actorii mei preferati, Jason Statham. Cu siguranta, cea mai de succes franciza in care a jucat.

1 mi-a placut mult, cat despre acesta, nu spun ca a fost un film rau, dar nici unul extraordinar - ceva intre.

77056143779612471213.png

3.Nu aveti voie cu mai mult de doua topicuri pe zi.

Nerespectarea regulamentului va duce la pedepsirea persoanei in cauza cu warn up sau chiar suspend.

nu ai voie cu mai mult de 2 topicuri pe zi iar tu ai 4/5 ai grija pe vitor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.