Jump to content

[BUG] Stracci HQ

radiKal

Recommended Posts

* Nick-ul tau: radiKal

* Descrierea bugului: Deci,cand esti in HQ Stracci,poti da /exit ; /heal ; /fdeposit s.a.m.d. toate comenzile astea,dar daca mori in HQ,apoi te respawneaza iar in HQ nu mai poti pana nu dai relog,spune ca nu esti in HQ.E destul de aiurea,pentru ca facem antrenamente in HQ si trebuie sa dam relog mereu.

* ScreenShot(s): Nu cred ca e nevoie.

Daca tot ai facut topic , vreau si eu sa raportez un bug , este o usa prin care poti sa intri in HQ straci ,prin spate..unkn0wn si [ro]bogdanel stiu despre ce e vorba..Nu pot sa va dau ss fiindca nu imi merge sv

Asta nu e bug,e intrarea de la hotel.Nu ai ce sa-i faci...

* Descrierea bugului: Deci,cand esti in HQ Stracci,poti da /exit ; /heal ; /fdeposit s.a.m.d. toate comenzile astea,dar daca mori in HQ,apoi te respawneaza iar in HQ nu mai poti pana nu dai relog,spune ca nu esti in HQ.E destul de aiurea,pentru ca facem antrenamente in HQ si trebuie sa dam relog mereu.

Acest bug este la toate hq-urile...cred. Cel putin la Corleone am colegi care intalnesc acest bug,dar mie nu mi se intampla.

Daca tot ai facut topic , vreau si eu sa raportez un bug , este o usa prin care poti sa intri in HQ straci ,prin spate..unkn0wn si [ro]bogdanel stiu despre ce e vorba..Nu pot sa va dau ss fiindca nu imi merge sv

@dookie sa te lamuresc,e alt virtual world,asa am inteles,si nu 'te intalnesti' cu stracci daca intri prin hotel. scuzati ca postez aici dar ca sa te lamuresc

@donz ,daca nu crezi , intreabai pe unkn0wn68 si pe [ro]bogdanel ca m-am intalnit cu ei in HQ lor..

Acest bug este la toate hq-urile...cred. Cel putin la Corleone am colegi care intalnesc acest bug,dar mie nu mi se intampla.

Nu inteles de ce va bagati voi , e strict HQ`ul NOSTRU , n-are treaba cu voi , justthink , daca nu stii nu te mai baga , daca nu ai fost sa vezi cum e bug`ul nu mai vorbi.

Aceasta problema depinde de RazR el pune interioare-le cu bug fara bug ..chiar daca unele int. sunt frumoase sunt total buguite mai bine un int. mai cat de cat dar stiu ca stau "linistit la casa mea"

Nu inteles de ce va bagati voi , e strict HQ`ul NOSTRU , n-are treaba cu voi , justthink , daca nu stii nu te mai baga , daca nu ai fost sa vezi cum e bug`ul nu mai vorbi.

Bai nene si eu am fost in stracci si am avut acest bug. Eu am zis ca mai multe hq-uri au acest bug da' nu va puteti abtine sa nu sariti cu gura.

Ieri am dat testeke la corleone (arm test) si cum muream cand sa dau /takeguns zicea ca nu sunt in hq si nu mergea /exit ... si am facut relog si iar asa :|

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.