South Iepurash Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 (edited) Salutare! Am creat acest topic cu scopul de a va asculta pareriile voastre, orice feedback negativ sau pozitiv este acceptat. Avatare: Mai multe creatii vor urma in curand. . . Edited November 6, 2017 by Iepurash Adaugare creatii. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Imi plac pozele, sunt bine facute, insa textul imaginii a 5-a ar fi trebuit sa-l faci cu alt font. +1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClaudiuURSULET Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Foarte frumoase pozele, se vede ca ai foarte multa experienta si creativitate. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Iepurash Posted November 7, 2017 Author Share Posted November 7, 2017 (edited) Edited November 8, 2017 by Iepurash Creatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
smailyk3s ToV Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 @Iepurash Nu sunt rele pentru început, încearcă să foloseşti şi puţin Sharpen, la unele chiar ar arăta bine, mai lucrează la text! Te aştept cu o parere si la portofoliul meu, click aici! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crissu Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Se vede că eşti la început şi ai nevoie de îmbunătăţiri. Din primul post, mi se par cel mai reuşite aceste avatare: On 11/5/2017 at 11:09 PM, Iepurash said: Avatare: Încearcă să renunţi la text până când reuşeşti să faci efectele vizuale să fie plăcute. Cu alte cuvinte, lucrează la blur şi efecte. Nu trebuie să faci neapărat ceva pompos, ci cât să dea bine. Textele pe care le-ai făcut până acum sunt greşit poziţionate şi nu numai atât. Acum din al doilea post, le-am ales pe acestea: 16 hours ago, Iepurash said: Nici textele din postul 2 nu se potrivesc. Continuă să lucrezi şi încearcă să descoperi cât mai multe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Ma deranjeaza putin la privire, lucreaza la text si blur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKoL. Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Nu îmi place blur. Mai lucrează. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TraWy Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 prea mult light... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUBA Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 Mai ai de lucrat la text si la blur. Aplici prea mult light... Urmareste niste tutoriale pentru blur si text. Succes in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 Topic inactiv - termenul de 7 zile a fost depasit. Pentru redeschiderea topicului te rugam sa dai PM unui designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts