Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

YURI - EXACT CUM A FOST TOTUL

TLG GetoDac

Recommended Posts

R.I.P Alin Marin Madalin. ( xAlinx > Yuri ) Link forum AICI ; Link: FB: AICI. Pe cont este mama lui, care este vaduva de cand avea Alin 6-7 ani.

Da, cum stit multi, saracul a avut cancer la oase. In prima faza isi revenise, dar in ultimele trei saptamani s-a agravat rau de tot. Boala i-a provocat tumori la cap, ii afectase vederea si avea pierderi de memorie.

A suferit enorm in spital cu dureri. De multe ori era anesteziat complet sa nu simta sau lua Morfina. -----  În România: drog de mare risc (tabelul II din Legea nr 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri; Morfina este un agonist opioid. Termenul provine de la numele lui Morpheu, zeul visurilor în mitologia greacă. Este principalul agent activ din opiu (sub formă de meconat), concentrația sa în extractul de opiu variind între 8 și 14%, cu o medie de 10%. Este un analgezic foarte puternic, face parte din grupa alcaloizilor morfinanici propriu-ziși alături de codeină și tebaină.

A murit in data de 8. In jurul orei 1 dimineata. -----

Am venit de la capela acum, am stat toata ziua, si o sa ma duc peste o ora juamte inapoi sa stau cu mama lui. Mi-a zis bunica lui "Mi a spus Alin in spital, roaga-te mamaie pentru

prietenu meu Boca (eu) ca a avut saracu accident de masina era sa moara". Am izbucnit in plans si eu si mama mea. La capela au venit peste 100 de prieteni de ai lui,

enorm de multa lume, a zis mama lui ca nu se astepta la atatia. Mie imi este enorm de greu, AM SUFLETUL FACUT SFARAME, SUNT PRAF PSIHIC. 

Alin voia sa-si tatueze Cheia sol, sub incheietura mainii drepte, insa n-a mai avut cand. In semn de respect am sa-mi tatuez eu pentru el asta. Adora muzica, canta la Orga si cu vocea.

UN TALENT DEOSEBIT, TE UNGEA PE SUFLET CUM CANTA !! ( Rupea manelele si populara ! ) M-am jurat ca-l chem la nunta. ''Nu se pune problema boss, vin cu toata formatia!!'".

Ne facusem amandoi planuri cu unchiso sa ne facem 'ferma' de Bitconi la el in sufragerie, si cate si mai cate. Jur pa` viata mea, ori cat de suparat eram, orice problema, cand ieseam cu Alin, pai

eram cel mai fericit. Imi venea sa ma casatoresc cu el. Il respect din tot sufletu. 

MIE NU IMI VINE SA CRED CA MAINE IL VOI CONDUCE PE ULTIMUL DRUM. ATATI ANI IMPREUNA, ATATEA AMINTIRI. ATATEA NEBUNII. 

Vara deschidea geamu si canta de se auzea in tot cartieru. Nimeni niciodata nu i a facut reclamatie. MARIK, DACA VEZI ASTA, TU STII CAND STATEAI CU NOI PE SKYPE SI RUPEA INSTRUMENTALA CA IN ARABIA.

-   CEI CE SUNTETI INTAMPLATOR DIN PITESTI SAU AVETI CU CE SA VENITI SI VRETI SA VENITI AZI (09) LA INMORMANTARE, VA ROG SA-MI DATI MESAJ AICI.  LA ORA 12:00 incepe slujba.  -

Am scris asta plangand. CAM ATAT AM AVUT PE SUFLET, SA FITI IUBITI SI IUBITE. SA AVETI GRIJA DE VOI. SA VA AVETI CA FRATII! Cu respect, Boca ! 

• Kelton locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.