Mr.Monkey Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Adevarul e ca e greu sa cauti pe google "cotei", apoi, la ce jumpscare te referi ba, chiar sunt curios(serios ba, vreau sa il vad si eu), in al treilea rand, nu e buna daca e facuta de alt jucator de pe comunitate in afara de cei din royal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amnox Posted November 10, 2017 Author Share Posted November 10, 2017 3 minutes ago, AlexPOWER nu comenta la mn said: Adevarul e ca e greu sa cauti pe google "cotei", apoi, la ce jumpscare te referi ba, chiar sunt curios(serios ba, vreau sa il vad si eu), in al treilea rand, nu e buna daca e facuta de alt jucator de pe comunitate in afara de cei din royal. "Apasa pt cv misto" Este jumpscare, imi dau seama din prima ca jumpscare dupa cum l-ai pus. L-am facut doar la gluma mane, nu cred ca e nevoie de o PERMISIE pentru un MEME, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Monkey Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 nu e jumpscare, ti-e frica sa intri sa vezi? sunt poze cu best moments ale mele Link to comment Share on other sites More sharing options...
HERMENOTIS EGIPTEANU Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 not funny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duntex Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 10 hours ago, Amnox said: "Apasa pt cv misto" Este jumpscare, imi dau seama din prima ca jumpscare dupa cum l-ai pus. L-am facut doar la gluma mane, nu cred ca e nevoie de o PERMISIE pentru un MEME, nu? Tu esti batut in cap? Intrebare retorica. Cum sa zici ca e jumpscare? nici nu vezi video-ul si zici ca e jumpscare. Ia uita-te mai bine: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amnox Posted November 10, 2017 Author Share Posted November 10, 2017 Just now, Duntex said: Tu esti batut in cap? Intrebare retorica. Cum sa zici ca e jumpscare? nici nu vezi video-ul si zici ca e jumpscare. Ia uita-te mai bine: Am crezut ca e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duntex Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 10 hours ago, Amnox said: Am crezut ca e Inainte sa crezi, dai pe video, daca ai probleme cu inima, volume 0 si probabil acoperi umpic monitorul, idk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leewa Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Bai matelor, stiti voi? Nu va luati de Royal ca iese urat. Nu ma bagati in seama. Royal Force. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duntex Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 11 hours ago, BIS aka OldNab said: Păstrează un limbaj decent. Primeşti un avertisment verbal. @TLG KAPPA Cum ii permiti ba Antonio sa-l lasi pe OldNab sa-ti dea AV, ha? In locul tau i-as face black list in clanul "Royal Team" si i-as pune pe aia sa faca DM pe el Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiNG Vladix Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Trebuie sa fi nab ca sa ii arati unui Admin codurile tale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Mac Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Nimic amuzant din păcate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawx Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 14 hours ago, AlexPOWER nu comenta la mn said: Singurul care poate face gluma asta e un membru royal ba cotei Ai grija la limbaj, data viitoare primesti avertisment verbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts