been there done that Posted December 2, 2017 Share Posted December 2, 2017 6 hours ago, Carter said: Nu merge cleo daca am cac instalat, pfff cine mai joaca cu gta san andreas default ? toti avem cel putin un mod cleo bagat, gen de zapada, interface. Interface nu-i cleo, zapada e textura, lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeliaMarduk Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 (edited) Io ma fac popa daca va fi un AC calumea pentru mafii. Daca s-ar baga AC, nu vor mai fi factiuni de mafii pe b-zone ca nimeni nu va putea intra. 90% dintre mafioti au coduri. Mi se rupe daca afirmati sau negati acest lucru, asta e adevarul. C-Zone - Cheats Zone Edited December 3, 2017 by DeliaMarduk Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Alex Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Cu anticheat sau fara, tot vor exista codati.Se vor inventa coduri care trec de orice anticheat, ai atunci e egal cu 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micherinos Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Coduri avanseaza din ce in ce tot mai repede si AC-ul nu este un lucru bun, poate doar pentru aia cu cod de pe net. Lasa adminii sa isi faca treaba, good luck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3nzor.Rpg Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Nu ma lasa sa descarct anticheat ce pot sa fac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambrouse Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Pot spune ca este nefolositor din moment ce se poate face bypass la acest AC. Totul s-a rezumat la un mare fail, iar unele coduri merg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Josh Posted December 8, 2017 Share Posted December 8, 2017 O mare prostie, nu comentez in rest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted December 8, 2017 Author Share Posted December 8, 2017 Am strâns mai multe decât suficiente păreri. Voi închide topicul momentan și-l voi da mai departe celorlalți admini din managementul superior. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 10, 2018 Author Share Posted January 10, 2018 Revin cu un mini-anunț în urma discuțiilor purtate cu conducerea comunității. Am hotărât să dezactivăm complet SAMPCAC-ul din următoarele motive: - există o posibilitate foarte mare ca acesta să aibă în el multiple exploit-uri cu ajutorul cărora se creează un lag infernal sau sunt picate serverele. - marea majoritate a jucătorilor ar duce lipsa anumitor moduri care nu pot fi făcute compatibile cu AC-ul. - există mai multe coduri free sau plătite care trec de acest AC, așadar nu ne-ar ajuta concret cu nimic să-l facem obligatoriu sau să-l păstrăm. Dacă pe viitor va fi lansată o versiune mai stabilă și mai sigură e posibil să revenim la el. 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts