Jump to content

Forumul a fost actualizat. Informații probleme moderatori aici

Kelton

SAMPCAC 0.7.0 Anticheat

Recommended Posts

Primullllll, GGG

 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Kelton said:

ro32.png

 

Salutare,
 
După ce am lansat spre testare prima versiune de anticheat, am constatat o serie de nereguli în legătură cu modul de funcţionare pe anumite sisteme de operare. Pe lângă aceste probleme, credem că precizia detectării codurilor nu este suficient de bună. Prin urmare, vom reîncepe etapa de testare cu un nou anticheat, numit SAMPCAC. Acesta este mai stabil şi mai precis în detectarea codurilor folosite pe serverele noastre. Spre deosebire de anticheatul anterior, SAMPCAC nu este dezvoltat de catre noi si nu poate fi modificat/îmbunătăţit de noi, aşadar nu îl vom putea personaliza pentru comunitatea noastră. De asemenea, deşi este mai precis, totuşi este foarte posibil ca anumite coduri să nu fie detectate şi blocate cu succes. Suntem conştienţi de acest lucru şi vom menţine, în paralel, dezvoltarea anticheatului nostru.
 
În continuare ne aflăm în etapa în care folosirea anticheatului nu este obligatorie, astfel că vă veţi putea conecta la serverele noastre indiferent dacă folosiţi sau nu acest program.

 

INSTALARE

- Primul pas este să aveţi GTA şi SA:MP 0.3.7-R1 instalat. Nimic special, cerinţele minime pentru a putea juca pe orice server. Atentie, SA:MP 0.3.7-R2 nu este compatibil cu SAMPCAC.

- Asiguraţi-vă că jocul nu este pornit. Descărcaţi fişierul de instalare şi rulaţi-l. Dacă este nevoie, specificaţi în timpul instalării unde este instalat jocul. Fişierul de instalare se poate descărca de aici: http://res.b-zone.ro/ac/sampcac-v0.7.3-installer.exe

- Odată instalat Anti-Cheat-ul, totul este pregătit. Intraţi pe server la fel cum o făceaţi şi până acum, iar dacă totul a mers bine, veţi vedea o stea verde în partea stângă-jos a ecranului, chiar între minimap (radar) şi nume.

NOTĂ: Este posibil ca fişierul de instalare să fie detectat ca virus de unele antivirusuri. Este ceva normal şi vă asigurăm că nu am inclus niciun virus împreună cu Anti-Cheat-ul. Urmați instrucțiunile din imagini https://imgur.com/a/zUc5Q

 

POSIBILE PROBLEME LA FOLOSIRE

- De curând a fost lansat un nou client de SA:MP, mai exact 0.3.7-R2. Acest client nu este compatibil (încă) în mod oficial cu anticheatul nou, aşadar dacă doriţi să folosiţi acest anticheat (cât timp ne aflăm în această fază iniţială de testare a lui), va trebui să vă asiguraţi că folosiţi versiunea de client puţin mai veche, 0.3.7-R1. Puteţi descărca această versiune de aici: http://files.sa-mp.com/sa-mp-0.3.7-install.exe

 

MODURI CARE NU FUNCȚIONEAZĂ:
- SAMPFUNCS
- CLEO
- altele.

 

Pentru probleme tehnice, este recomandat să creați un topic în categoria dedicată asistenței tehnice pentru Anti-Cheat, aici: https://forum.b-zone.ro/forum/5840-anticheat/

 

uk32.png

 

  Reveal hidden contents

 

Hello,

 

After we have launched for testing our first anticheat version, we have seen a series of faults with the way it worked on certain operating systems. Besides these problems, we think that the precision of detecting these cheats is not good enough. So, we will start testing a new anticheat called SAMPCAC. This one is more stable and precise in detecting cheats used on our servers. Opposed to the previous one, SAMPCAC is not made by us and cannot be modified/improved by us, so we cannot personalize it for our community. Also, although it is more precise, it is possible that some cheats might not be detected and blocked successfully. We are this and will in parallel continue to work on our own anticheat.

 

We are still in the stage where the anticheat is not obligatory, so you can connect to our servers even if you don't use the program.

 

HOW TO INSTALL

- the first step is to have GTA and SA:MP 0.3.7-R1 installed. Nothing special, minimum requirements to play on any server. Attention, SA:MP 0.3.7-R2 is not compatible with SAMPCAC.

- make sure the game is not started. Download the installation file and run it. If needed, specify during the installation where your game is installed. The installation file can be downloaded from here: http://res.b-zone.ro/ac/sampcac-v0.7.3-installer.exe

- once the anticheat is installed, everything is ready. Join the server like usual, and if everything is ok, you will see a star in the lower left corner of your screen, between the minimap (radar) and your name.

NOTE: It is possible that the installation file to be detected as a virus by some antiviruses. It is something normal and we ensure you that we have not included any virus with the anticheat. Follow the instructions from these images https://imgur.com/a/zUc5Q

 

POSSIBLE PROBLEMS:

- recently a new SA:MP client has been launched, more exactly 0.3.7-R2. This client is not compatible (yet) with the new anticheat, so if you wish to use the anticheat (while in the initial phase of the test), you will have to make sure your client version is 0.3.7-R1. You can download this version from here: http://files.sa-mp.com/sa-mp-0.3.7-install.exe

 

MODS THAT DO NOT WORK:

- SAMPFUNCS
- CLEO
- altele.

 

For other problems, it is recommended to create a topic in the following subforum: https://forum.b-zone.ro/forum/5840-anticheat/

 

 

cheaters are not using cleo mods anymore for hacks , they use v2 /v3 which is a whole program i mean (.exe) , it's helpful anyways.

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi se pare o prostie sa joci fara cleo, mai ales la war-uri.

 • Upvote 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

degeaba, daca nu merge cleo, cum mai folosesti weapon switch?

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Rares Adrian said:

Update de tot rahatu, v-ati pierdut singuru lucru care va diferentia fata de celelalte servere, acesta fiind capabilitatea de a folosi moduri cleo in mafii, jalnic. Nu mai aveti o atractie pentru playerii din mafie, deoarece pe serverele bzone se poate castiga si la influenta la waruri, nu trebuie sa fii bun ca sa castigi, puteti fi multi si prosti
jalnic, absolut jalnic.

Nu stiu cand ai fost ultima data la waruri, dar sunt foarte multi codati. Prefer sa ma joc fara CLEO, dar macar stiu ca nu vine unu si imi da 3/3 cand alerg. 

 

 • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai, te-ai speriet ?

 • Upvote 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sper sa se lanseze cat mai repede AC final.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, XES said:

Nu stiu cand ai fost ultima data la waruri, dar sunt foarte multi codati. Prefer sa ma joc fara CLEO, dar macar stiu ca nu vine unu si imi da 3/3 cand alerg. 

 

Ai fost admin pana foarte recent, si astfel vreau sa te intreb: cate coduri ai prins tu la TW in Cleo? Sa nu mai zic ca in SAMPCAC merg modurile .asi si codurile .exe. Orice cod de pe piata vine in momentul de fata in ambele variante, la alegerea clientului, executabil sau sub forma de mod .asi. Singurul plus la anticheatul asta, ca si la cel vechi, e faptul ca blocheaza mizeriile alea cu aimlock, full norecoil si wallhack pe f3-f4-f2 din 2013, pe care sa fiu sincer, le prind baietii din staff si fara anti-cheat. Cum a zis si @Rares Adrian, s-a dus "individualitatea" comunitatii, deja putem sa ne punem numele B****d-Zone, B-N******e, si mai stiu eu ce dracii de servere mai sunt care folosesc sampcac. Pana nu se implementeaza un anti-cheat obligatoriu si de Doamne-ajuta care blocheaza v2, v3, v0.3.7, v11, si mai nou v4, si orice mai e pe piata, putem sa bagam orice anti-cheat vrem, daca tu joci cu anti-Cheat nu inseamna ca nu iti iei secunde si 3/3 din 360* pe turf :) 

Edited by GF iRazorROYAL
Anti-reclama scuze
 • Upvote 11

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, GF iRazorROYAL said:

Ai fost admin pana foarte recent, si astfel vreau sa te intreb: cate coduri ai prins tu la TW in Cleo? Sa nu mai zic ca in SAMPCAC merg modurile .asi si codurile .exe. Orice cod de pe piata vine in momentul de fata in ambele variante, la alegerea clientului, executabil sau sub forma de mod .asi. Singurul plus la anticheatul asta, ca si la cel vechi, e faptul ca blocheaza mizeriile alea cu aimlock, full norecoil si wallhack pe f3-f4-f2 din 2013, pe care sa fiu sincer, le prind baietii din staff si fara anti-cheat. Cum a zis si @Rares Adrian, s-a dus "individualitatea" comunitatii, deja putem sa ne punem numele Bugged-Zone, B-Nephrite, si mai stiu eu ce dracii de servere mai sunt care folosesc sampcac. Pana nu se implementeaza un anti-cheat obligatoriu si de Doamne-ajuta care blocheaza v2, v3, v0.3.7, v11, si mai nou v4, si orice mai e pe piata, putem sa bagam orice anti-cheat vrem, daca tu joci cu anti-Cheat nu inseamna ca nu iti iei secunde si 3/3 din 360* pe turf :) 

Am inteles punctul de vedere, poate se lucreaza sa se blocheze. Asta zic si eu, daca ar bloca toate codurile nu m-ar deranja ca nu as putea sa folosesc CLEO. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's useless, no-one can run his game without cleo's mods :) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

3 minutes ago, XES said:

Am inteles punctul de vedere, poate se lucreaza sa se blocheze. Asta zic si eu, daca ar bloca toate codurile nu m-ar deranja ca nu as putea sa folosesc CLEO. 

Pe tine nu te-ar deranja, pe altii poate ii deranjează, de exemplu dacă ai rank 4+, fără weapon switch esti 0, te incurci in arme si pana schimbi de pe rotita sau de pe Q/E iti iei bucata.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, NCS GuNNeR said:

 

Pe tine nu te-ar deranja, pe altii poate ii deranjează, de exemplu dacă ai rank 4+, fără weapon switch esti 0, te incurci in arme si pana schimbi de pe rotita sau de pe Q/E iti iei bucata.

Prefer sa trag cu deagle si m4 toata viata decat sa nu apuc sa cobor din masina si sa imi iau secunda ;) 

 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, NCS GuNNeR said:

 

Pe tine nu te-ar deranja, pe altii poate ii deranjează, de exemplu dacă ai rank 4+, fără weapon switch esti 0, te incurci in arme si pana schimbi de pe rotita sau de pe Q/E iti iei bucata.

Sunt total de acord cu tine gunner.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astea sunt fite ca vai n-ai weapon switcher, cine are experienta, timp, rabdare si vrea, poate sa traduca in C++ si sa-l faca .asi.

 • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu exista mafioti fara moduri cleo/sampfuncs pe B-Zone. Moduri care ne fac jocul mai frumos se pierd cu acest ac, foarte naspa.

Sunteti in etapa a 2-a si inca nu s-a rezolvat nimic, pana nu e obligatoriu si pana nu e permis cu moduri, nimeni nu il va lua.

Bafta.

Ok, multumesc.

Multumesc, la fel.

 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-am dat seama cv foarte emportant 

am asteptat degeaba sa bagati acest AC, va e lene sa faceti sa mearga cu cleo, stii ce naspet e sa te filmezi la war si sa bagi muzica? Nu se intelege daca ratezi sau numeresti. 


Pe scurt si la punct, probabil cel mai asteptat update PROSTESC 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Personal, mai bine luati legatura cu un codat(gen renko)care sa va ajute si sa va dati interesul. AntiCheat-urile curente sunt deja sparte de mai toti cei care developeaza coduri.

 • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu sunt eu mare mafiot acum, dar din ce spun si baietii Mai sus: "Cat timp este optional este un zero barat." Crezi ca cine are cod o sa-si bage SAMPCAC ca sa ii blocheze codul? Sa fim seriosi. Lasati update-urile si blocurile cu apartamente ca astea nu va aduc playeri in momentul de fata, Mai mult ii incurcara din ce am vazut ca Helper pe RPG4. Ocupati-va serios de AC-ul initial ca mafiile va tin in viata comunitatea.

 • Upvote 6

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.