iTUPEU HYENA Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 (edited) Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Mi.am cumpărat recent un i5 de 2.8 GHz, 4 GB ram DDR3, placa video de 1Gb.când l.am probat, a mers perfect, când am ajuns acasă ai i.am pus alt Windows, imaginea e strălucitoare, nu înțelegi nimic... De cat timp aveti problema respectiva ?:2Zile... Sistem de operare ?: Windows 7 Screenshot/Video: https://imgur.com/a/ZGnnCLink catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: N.am găsit absolut nimic care să mă ajute la rezolvarea acestei probleme. Ma gândesc, dacă e placa video dusă, nu mai dădea imagine, la mine da imagine dar îi dă prea mult "alb" Edited November 19, 2017 by iTUPEU HYENA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ocaust Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 3 hours ago, iTUPEU HYENA said: Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Mi.am cumpărat recent un i5 de 2.8 GHz, 4 GB ram DDR3, placa video de 1Gb.când l.am probat, a mers perfect, când am ajuns acasă ai i.am pus alt Windows, imaginea e strălucitoare, nu înțelegi nimic... De cat timp aveti problema respectiva ?:2Zile... Sistem de operare ?: Windows 7 Screenshot/Video: https://imgur.com/a/ZGnnCLink catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: N.am găsit absolut nimic care să mă ajute la rezolvarea acestei probleme. Ma gândesc, dacă e placa video dusă, nu mai dădea imagine, la mine da imagine dar îi dă prea mult "alb" Din moment ce ti-ai bagat din nou w7, driverele sunt ok si la zi? si incearca sa dai si un repair de la tools la hard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 3 hours ago, iTUPEU HYENA said: Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Mi.am cumpărat recent un i5 de 2.8 GHz, 4 GB ram DDR3, placa video de 1Gb.când l.am probat, a mers perfect, când am ajuns acasă ai i.am pus alt Windows, imaginea e strălucitoare, nu înțelegi nimic... De cat timp aveti problema respectiva ?:2Zile... Sistem de operare ?: Windows 7 Screenshot/Video: https://imgur.com/a/ZGnnCLink catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: N.am găsit absolut nimic care să mă ajute la rezolvarea acestei probleme. Ma gândesc, dacă e placa video dusă, nu mai dădea imagine, la mine da imagine dar îi dă prea mult "alb" specificatile le ghicim noi , nu ? ce nume are placa video si placa de baza ? scoate placa video si incerca cu cea integrata . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTUPEU HYENA Posted November 19, 2017 Author Share Posted November 19, 2017 (edited) Placa video, Nvidia GT 910, placa de bază Intel. Nu are placa video integrată Edited November 19, 2017 by iTUPEU HYENA Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 (edited) 12 hours ago, iTUPEU HYENA said: Placa video, Nvidia GT 910, placa de bază Intel. Nu are placa video integrată ba ai , integrata in chipset-ul placii de baza . Edited November 20, 2017 by XxX DeviL XxX Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTUPEU HYENA Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 Nu am Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 daca nu ai zis numele complet al placii de baza , nu am de unde sa stiu ce iesiri are.. probabil are iesire hdmi si in acest caz iti trebuie un cablu hdmi-vga . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ocaust Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 On 11/20/2017 at 1:55 PM, XxX DeviL XxX said: daca nu ai zis numele complet al placii de baza , nu am de unde sa stiu ce iesiri are.. probabil are iesire hdmi si in acest caz iti trebuie un cablu hdmi-vga . asteptam sa raspunzi itupeu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tovarasu' AnTiDoT Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 vezi dacă ai driverele la zi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Germania VODA Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Uita te la drriver Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOV Sanderson Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 sigur ai instalat windows cum trebuie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Mihay Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Probabil nu ai driverele instalate corect . Incearca cu 3DP Chip , iti da linkuri la driverele corecte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ocaust Posted November 25, 2017 Share Posted November 25, 2017 19 hours ago, North AnTiDoT said: vezi dacă ai driverele la zi. avertisment 18 hours ago, No Stress said: Uita te la drriver avertisment 14 hours ago, TOV Sanderson said: sigur ai instalat windows cum trebuie? avertisment 14 hours ago, AIM Mihay said: Probabil nu ai driverele instalate corect . Incearca cu 3DP Chip , iti da linkuri la driverele corecte avertisment Topic closed, nu mai dai semne de viata in topic, inseamna ca ai rezolvat problema 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts