Jump to content

Bug skin-uri departamente

South MaxyMusS

Recommended Posts

Aici nu iti dau dreptate. Skin-urile nu se schimba,  sunt asa de ani de zile. Si nu e normal ca toti sa poarte un skin comun, ma refer la un departament. O sa dau tag aici liderilor de pe RPG1 ca sa iti puna poza cu ce skin-uri au la fiecare rank. Un rank 5 o sa mearga de fiecare data la binco sa isi ia skin-ul corespunzator? @South Alin @GigGs11 Legend @South Stevensen @Alexander S

SeuBJok.jpg

Vreti cam multe, poate pe rpg1 nu se schimba liderii poate doar la 6 luni 1 an 2 ani etc dar poate pe unele servere mai exista lideri carora le place sa  schimbe skinurile pe roads sau swat. Ca si la tine Alin. Acum vrei sa iti faca Adi tie sistem sa le dea la membrii tai sa aleaga dintre Swat si roads? Nu te-ai gandit bine. 

Sugestia mea este ca @Adi007, sa faca un sistem prin care fiecare membru sa isi seteze ce skin doreste sa primeasca cand efectueaza comanda /duty si sa poate alege ce skin primeste cand scoate /duty sau poate selecta Previous skin(de exemplu). Asa ar fi mai usor pentru toti. Sistemul la care v-ati gandit voi nu e bine pentru ca dupaia o sa apara discutii. Chiar ar ajuta o comanda sa setezi ce skin doresti sa primesti cand efectuezi comanda /duty si cand o scoti. Acum vedem daca vrea Adi.

21 minutes ago, AT NicFTW said:

Vreti cam multe, poate pe rpg1 nu se schimba liderii poate doar la 6 luni 1 an 2 ani etc dar poate pe unele servere mai exista lideri carora le place sa  schimbe skinurile pe roads sau swat. Ca si la tine Alin. Acum vrei sa iti faca Adi tie sistem sa le dea la membrii tai sa aleaga dintre Swat si roads? Nu te-ai gandit bine. 

Sugestia mea este ca @Adi007, sa faca un sistem prin care fiecare membru sa isi seteze ce skin doreste sa primeasca cand efectueaza comanda /duty si sa poate alege ce skin primeste cand scoate /duty sau poate selecta Previous skin(de exemplu). Asa ar fi mai usor pentru toti. Sistemul la care v-ati gandit voi nu e bine pentru ca dupaia o sa apara discutii. Chiar ar ajuta o comanda sa setezi ce skin doresti sa primesti cand efectuezi comanda /duty si cand o scoti. Acum vedem daca vrea Adi.

Sa schimbi skin-urile asa cand te trezesti tu nu e posibil. Skin-urile sunt deja stabilite,  nu se muta dupa poftele liderilor asa la luna. Ceea ce ai zis tu voiam sa formulez si eu, dar am dat un exemplu concret pentru @South Alin Si da, alin spre exemplu are un an si ceva de lider, eu mai am cateva luni pana fac un an, la lspd are mai mult de doi ani probabil, nu e vorba de copilarisme si "pofte" aici, e vorba ca vrem sa fie totul ca la carte, daca se vrea performanta la nivel de comunitate. Ma intelegi

Da, te inteleg. Si sunt de acord cu sugestia ta doar ca eu am propus un sistem mai usor pentru fiecare(Playeri si scripterul care face asta). Sa zicem ca e comanda /dutyskin(Nu o sa fie asta daca e dar e un exemplu), o sa iti apara o lista cu skinurile care le poti avea de la departamentul tau. Si ca membru trebuie sa stii ce skin poti sa iei si ce skin nu. Si acolo iti setezi skinul ce il vei primii cand vei tasta comanda /duty. Si eventual se poate face si ceva sa selectezi skinul care sa il primesti dupa ce scoti /duty.

3 minutes ago, AT NicFTW said:

Da, te inteleg. Si sunt de acord cu sugestia ta doar ca eu am propus un sistem mai usor pentru fiecare(Playeri si scripterul care face asta). Sa zicem ca e comanda /dutyskin(Nu o sa fie asta daca e dar e un exemplu), o sa iti apara o lista cu skinurile care le poti avea de la departamentul tau. Si ca membru trebuie sa stii ce skin poti sa iei si ce skin nu. Si acolo iti setezi skinul ce il vei primii cand vei tasta comanda /duty. Si eventual se poate face si ceva sa selectezi skinul care sa il primesti dupa ce scoti /duty.

@FnZ Eventual sa alegi ce skin de PD sa ai cand esti on duty dintr-o anumita lista, făcuta diferit pentru fiecare departament,  si sa iti ramana acel skin pana cand alegi altul, nu sa il alegi la fiecare duty on. Si de acolo o sa se respecte regulamentul ce te obliga sa porti un anumit skin.

Si eu ma refeream sa setezi skinul care il vrei, deaia am dat si o alta comanda. Pentru ca odata ce l-ai setat ala ramane si cand vrei sa-l schimbi scrii iar comanda aia. Daca ma refeream sa il alegi la fiecare ON Duty nu mai ziceam de alta comanda etc. Hai bafta, o seara faina!

Stiti ca se poate face un sistem in care liderii sa poata alege ce skin sa le dea membriilor pentru fiecare rank cand dau /duty. Sa iti apara o casuta si sa poti pune id.ul skinului si apoi rank.ul

Nu mai bine s-ar scoate chestia asta? Agentii FBI umbla deghizați in real life, s.a.m.d, pentru ce naiba am rank 5 daca am skin de rank 1 parlit? Ori il scoateti ori il faceti asa: După implimentarea update ului, fiecare isi alege asa, /fskin si se deschide interfata cu skinurile pentru factiune, care se salveaza dupa logare si aia cu ala normal. Mai e o optiune, pui o conditie in plus la program, care sa salveze skinul ales de respectivul dupa deconectare. Daca s lider/subleader port skin de rank1? 

Mi se pare prostesc sa faci un sistem intreg doar de dragu sa se vada ca e politist, atunci de ce naiba mai avem nume colorate? De ce doar politistii sa poarte skinuri de factiune si restu nu? Ori le bagi pe gat la toti sa poarta skinuri de factiune cand sunt la datorie ori nu bagi la nimeni, am dat 1.09kk per skin degeaba.

Lasati cum a fost inainte ca era foarte bine... V-ati sfatuit voi cu cineva inainte sa bagati sistemu asta? Sau doar de dragu de a nu va plictisi? Vi s-a cerut ceva mult mai simplu si cica nu aveti timp, si anume acest lucru, dar voi sunteti ocupati...

S-a intamplat cand am fost eu (cu mult timp in urma ce-i drept), sa ceara liderul sa schimbam skinurile (rank 1 lua skin rank 3 parca si invers).

Voi face sa apara meniul de selectie al skin-urilor cand folositi /duty pentru a selecta un skin de pd de acolo. Daca nu veti selecta nimic veti primi ca si acum, skinul de rank 1. 

La OFF duty veti primi skinul pe care il aveati inainte.

• Adi007 locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.