GalGadot Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Ce problema ai?: Am fps-drop O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai: PC-ul prezinta in jocuri dupa un anumit interval de timp de la cateva frame dropuri pana la o multime de frame dropuri. Am 8 gb ram ddr3 1333 mhz, rx 550 2gb si i7 975. Mentionez ca am schimbat pasta termoconductoare de pe procesor si am curatat PC-ul de praf. CPU-ul ajunge pana la maxim 55 grade Celsius si placa video pana la maxim 45. Screenshot/Video: - Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: N-am gasit nimic referitor la problema mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schutzstaffel SS Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Incearca sa reinstalezi jocul in alta locatie. Cand ai schimbat ultima data Windows-ul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GalGadot Posted December 25, 2017 Author Share Posted December 25, 2017 3 hours ago, Schutzstaffel SS said: Incearca sa reinstalezi jocul in alta locatie. Cand ai schimbat ultima data Windows-ul? Am cateva jocuri in mai multe locatii ( respectiv 1 joc pe fiecare hdd) deci nu prea cred ca ar avea vreo legatura. windowsu-ul nu l-am mai schimbat de vreo 2-3 luni inca de cand mi-am luat PC-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Nu ai cum sa ai temperaturile alea in full load, m-as mira cu componentele alea sa ai un sistem de racire care sa coste cat tot PC-ul ala sa-ti tina asa temperaturi. Trebuie sa lasi un program gen HWMonitor sa mearga in timp ce te joci si tu te uiti la temperatura maxima. Mai poti avea si un program care mananca de-an pulea resurse. Sau HDD-ul cu probleme, aici treuie sa-l scanezi cu HDD Tune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GalGadot Posted December 25, 2017 Author Share Posted December 25, 2017 am incercat HD Tune si hdd-ul nu are absolut nimic, este totul bun la el. Placa video ce a mai sarit la 55 grade C si procesorul la 51 ( cu HWMonitor ). Prima oara am crezut ca-i de la HDD ca nu are viteza scriere/citire destula pentru acest joc ( ca na, are 60 gb baiatu' ) dar nu prea mai cred in ideea asta pentru ca niciun hdd n-a ajuns la 100 % ( maxim a fost partitia C cu windows la 83 % ). O fi si de la windows? Sa incerc in continuare windows 7 sau sa merg pe w10? (Gta v cu windows 7 consuma aproape 7 gb din cei 8, mie ca w10 sa nu ajunga foarte aproape de 8 si sa-i incalzesc prea tare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ocaust Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 51 minutes ago, GalGadot said: am incercat HD Tune si hdd-ul nu are absolut nimic, este totul bun la el. Placa video ce a mai sarit la 55 grade C si procesorul la 51 ( cu HWMonitor ). Prima oara am crezut ca-i de la HDD ca nu are viteza scriere/citire destula pentru acest joc ( ca na, are 60 gb baiatu' ) dar nu prea mai cred in ideea asta pentru ca niciun hdd n-a ajuns la 100 % ( maxim a fost partitia C cu windows la 83 % ). O fi si de la windows? Sa incerc in continuare windows 7 sau sa merg pe w10? (Gta v cu windows 7 consuma aproape 7 gb din cei 8, mie ca w10 sa nu ajunga foarte aproape de 8 si sa-i incalzesc prea tare. Iti recomand w10, toti trebuie sa avansam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GalGadot Posted December 26, 2017 Author Share Posted December 26, 2017 ala e singurul tau motiv pentru care îmi recomanzi w10? Mai bine nu te chinuiai sa postezi. Mănâncă prea mult ram w10 fata de w7, aproape de 2 ori chiar. Si tu vrei sa fiu in pas cu "moda"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ocaust Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 5 hours ago, GalGadot said: ala e singurul tau motiv pentru care îmi recomanzi w10? Mai bine nu te chinuiai sa postezi. Mănâncă prea mult ram w10 fata de w7, aproape de 2 ori chiar. Si tu vrei sa fiu in pas cu "moda"? Da mane, daca nu-ti convine baga-ti xp, am avut si eu problema ca pe w7 sa mearga ca pl jocurile si pe 10 sa mearga super, si referitor la problema ta, componentele tale se duc, o rezolvare inafara de ati cumpara altele este sa-ti reinstalezi iar w, asta fac eu dar la tine n-are rost, closed ca vad ca nu-ti convine ajutorul. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts