Jump to content

[B-Zone Battle] xPhenoZEWx vs A n d r a

xPhenoZEWx
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : xPhenoZEWx
  • Numele celui provocat : @A n d r a
  • Tema luptei : yEE2CZQ.jpg 
  • Dimensiuni ( maxima/ minima ): 400x200
  • Deadline time posting : 24h

EDIT: un designer adevărat lucrează pe orice. 

Edited by xPhenoZEWx

Avand in vedere ca a doua lucrare arata la fel ca stock-ul original (poate sunt eu obosit) o sa votez prima lucrare pentru ca macar a lucrat pe la culori si contrast. Cred ca si daca o umpleai de culoarea alb tot te-as vota PENTRU CA MACAR AI SCHIMBAT CEVA!! 

Votez V1, a stiut sa se joace cu efectele ajungand la un rezultat frumos, efectul aplicat chiar se potriveste cu stock-ul, imi place si bordura.

V2 nu prea a schimbat mare lucru fata de original, dar nu e o lucrare slaba.

Votez lucrarea 2 La final contează cum arată lucrarea finisată, nu procesul de editare a acesteia. Degeaba lucrezi la ea ore și pui o grămadă de "efecte" dacă la final o să arate penibil, @woodstar. Lucrarea numărul doi arată mai natural, având un color grading mai plăcut care se potrivește la acest tip de imagine.

2  lucrări slăbuțe, după părere mea, se putea lucra mult mai mult, dar, vizual, arată mai bine prima lucrare, s-a încercat ceva la a două, dar degeaba, puțin mai "sharpen"-uită  decât stock.

// V1

Se vede ca in prima imagine s-a lucrat cate ceva, imi place cum ai pus brush-ul.

In a doua imagine s-a folosit prea mult contrast si aproape ca nu faci diferenta dintre poza originala.

// v1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.