Jump to content

[BUG] Casa bantuita

HooL

Recommended Posts

Da,eu expertul in photoshop am trucat totul.

Acel praf e de la arma cu care tragea,se vede verde pentru ca este peretele verde in spate.Cat despre acel foc..este un foc normal.Nu este nimic facut in photoshop doamne..

da,am un mod care arata altfel focul , apa si praful scos de rotile masinilor

Nu e niciun codat,e a 3a oara cand mi se intampla asta + ca..dupa ce moare imi apar armele si banii lui ca in single player

Eu stiam ca e trucat complet dupa banii de jos, acel foc cica in casa pana acum nu am auzit, aia am vrut sa spun dar m-am mai gandit eu asa stiam ca e ceva la mijloc... oricum e topic aiurea ca nu e niciun bug.

Eu stiam ca e trucat complet dupa banii de jos, acel foc cica in casa pana acum nu am auzit, aia am vrut sa spun dar m-am mai gandit eu asa stiam ca e ceva la mijloc... oricum e topic aiurea ca nu e niciun bug.

Fa-mi o favoare si nu mai posta.Nu e niciun trucaj doamne.. bug sau nu e ceva interesant oricum.

Aaa si nu mai veniti la casa cu "Unde-i fantoma?" "Vrem sa vedem fantoma" etc..

Trebuie sa stai cu /tv de multe ori si nu se inampla mereu,lu' Hooliganu ii sa inamplat de 3 ori in vreo 2 saptamani de cand are casa...

App Hooligane ai grija,poate vine acuma CJ si cheama si pe Sweet si pe Rydder si pe BigSmoke din Single player,te trezesti cu groove street la tine in casa :))

Da , azi am incercat si eu , am pus /tv 1 si /tv de vreo 12 ori , si ma trezesc odata cu CJ in fata mea si tragea in mine , pe urma ma duc in living si explodeaza o masina.Nu am luat banii pt. ca nu stiu ce "gandeste" AdmBot...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.