Rappa Ro Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Buna ziua DlRazvan! Stiti eu sunt baiatul ala cu ideii destepte, si ma intrebam daca nu vreti sa gresiti o comanda pe samp si sa ma trezesc din nou cu admin intr-o dimineata. Pana va ganditi dumneavostra cum sa faceti sa ma surprindeti, o sa va mai rog ceva, pentru ca sunt un baiat asa de bun. Eu m-am gandit ca ar fi ok sa putem tranzactiona skinurile, ca au fost unii prosti care au dat cate 5kk pe skinuri si acum se plimba pe jos DlRazvan, doar zic si eu. O zi buna DlRazvan! @Kelton ce sa si faci daca nu iti merge PM-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted February 7, 2018 Share Posted February 7, 2018 Mesageria mi-e închisă din momentul în care a fost adăugat sistemul de support pe forum, pe care oricine e liber să-l folosească pentru probleme serioase. Acesta poate fi găsit aici https://forum.b-zone.ro/support/ Unul dintre motivele pentru care a fost creat acest sistem de support e să reducem din munca relativ inutilă pe care o aveam eu cu Bobo de făcut zilnic, răspunzând la PM-uri cu probleme la care la fel de bine se pot ocupa și alți admini, timp în care noi am putea lucra la altceva la care adminii nu pot lucra -> eficientizarea timpului petrecut lucrând pentru comunitate. Așadar dacă pe viitor ai probleme, apelează liniștit la sistemul de support. Dacă ai chef de chat cu mine, din păcate acest lucru nu prea va mai fi posibil din motive personale. Dacă dorești să faci sugestii, aștepți frumos să se redeschidă această secțiune https://forum.b-zone.ro/sugestii/ ca orice alt jucător de pe comunitate și de preferat să nu repeți lucruri care au fost deja sugerate și acceptate/respinse. Numai bine. PS: Nu mai deschide topicuri de natură conversație personală în această categorie a forumului sau în oricare altă categorie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.