Wintertime Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 (edited) Sunt si eu incepator, sper sa va placa primele mele avatare . ^^ Edited February 9, 2018 by gxd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 1 minute ago, gxd said: Sunt si eu incepator, sper sa va placa primele mele avatare . ^^ E bine pentru inceput, continua tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 E bine pentru inceput dar trebuie sa mai lucrezi la text, cel putin la a-3-a imagine textul nu se intelege. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ome Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 (edited) Pentru inceput e foarte bine, putine ajustari pe ici pe colo si avatarele vor arata mai bine. Incearca sa reduci din efecte pe text, nu da bine deloc stroke-ul pe avatare (decat in unele cazuri), iar umbrele incearca sa le reduci, sau nu-l pune deloc. Cauta niste font-uri care se potrivesc temei, deoarece acestea nu prea dau bine. Bafta mai departe si spor la munca! Edited February 9, 2018 by OmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wintertime Posted February 10, 2018 Author Share Posted February 10, 2018 (edited) My new creations, enjoy! Daca va plac, puteti sa ma sustineti cu un +1! Edited February 11, 2018 by gxd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 1 minute ago, gxd said: My new creations, enjoy! Daca va plac, puteti sa ma sustineti cu un +1! Super frumoase pentru inceput! Bravo GXD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Este bine pentru inceput dar iti recomand sa cauti niste font-uri pe ww.dafont.com deoarece cel putin eu la ultima imagine nu inteleg textu' si nici la cea cu Zed.In rest e bine kw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EduardLFC Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 7. Topicurile vechi, în care nu s-a postat mai bine de 7 zile, vor fi închise. În caz că membrul care a creat inițial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitătii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts