IngeruDrogat Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 Nume : IngeruDrogat Program : Adobe Photoshop CC 2017 Problema : De 2 zile mereu cand deschid photoshopu' pentru cam 5-10 minute merge perfect totul ok, dar dupa mi se ocupa absolut toata memoria din fiecare partitie nu scapa nici macar un 1 KB mereu cand intru intr-o partitie gasesc fisiere de tip youtubeadblocker cam 3-4 fisiere de acest gen care ocupa fiecare 60-40 GB sterg fisierele redeschid photoshopu' dupa inca 5-10 minute gata apar la loc si ocupa iar totul. Imagine : Daca o sa fie nevoie o sa fac o poza. Alte precizări : Nu am gasit nimic referitor la aceasta problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ome Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 @IngeruDrogat Incearca sa: - stergi tot ceea ce inseamna "youtubeadblocker" din PC-ul tau, precum si din Control Panel, registru s.a.m.d - reinstalezi Photoshop-ul, daca crezi ca de la el incepe sa se umple de fisiere - reinstalezi Windows-ul, s-ar putea ca un virus sa fi intrat in PC - rulezi un scan cu antivirusul (recomand MalwareBytes sau Avast Premier) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted February 25, 2018 Author Share Posted February 25, 2018 @OmE Problema rezolvata mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 @IngeruDrogat, incearca sa reinstalezi Photoshop-ul. Aceeasi problema am avut-o si eu. Pe langa asta, poti sa deschizi Photoshop -> Edit -> Preferences -> Performance si modifici din acea sageata memoria RAM pe care o poate folosi aplicatia. Mai apoi dai un restart calculatorului / laptopului. 1 minute ago, IngeruDrogat said: @OmE Problema rezolvata mersi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts