Jump to content

Bug - Pica servarele la UPC

.CaTa.

Recommended Posts

Poate cineva sa rezolve cumva? Serios acum , oamenii incearca sa-si faca raportul si te trezesti ca iti pica sv-ul si zici ca e sile , dar dupa observi ca este UPC-ul / Oreange-ul , si va zic asta din calitate de abonat la UPC , acum 1 luna m-am dezabonat de la RDS , si era perfect acolo...

Hosterul a fost informat de problemă. Mai departe rămâne ca el să facă ceva pentru că noi nu avem ce altceva să facem.

Din păcate firmele cu care aveți contract sunt cam slabe și la un flood mai măricel acestea pică primele.

Nu înțeleg de unde atâta prostie pe qSile si restul " hackerilor" deja este o chestie ce ține de nivelul lor de retard.  Nu pot înțelege unde este plăcerea in ați bate joc de munca unui om. 

Fosil , in caz ca nu stiai placerea lor este aceea ce ai mentionat-o tu mai sus , macar sa isi bat joc de munca unui om in fata monitorului ca altundeva cum poate sa faca asta? In caz ca nu l-ai vazut pe schilodul de qSiLe aka copilu' flood , uite-l : https://imgur.com/a/5Dc9m , a recunoscut si el ca el este acesta , dar in primul rand odat ce nu se compara cu Bobo / Kelton care muncesc din greu pentru aceasta comunitate el inca mai cauta atentie picand cu noroc rpg-urile , oricum , mai zice ca face 1000e pe luna , darrrr : 

, saracul Sile deja e depasit de situatie , mai bine il lasam cu suferintele lui.

On 3/26/2018 at 10:09 PM, DutchMan said:

Confirm si eu ca am probleme cu conexiunea, uneori nu merge sa intru, alteori imi da server is restarting atunci cand sunt in mijlocul jocului.

Screenshot-uri: https://imgur.com/a/fUlHr

9 hours ago, Kelton said:

Hosterul a fost informat de problemă. Mai departe rămâne ca el să facă ceva pentru că noi nu avem ce altceva să facem.

Din păcate firmele cu care aveți contract sunt cam slabe și la un flood mai măricel acestea pică primele.

Am internet de la Sky Broadband, unul din cele mai mari provideri de internet din UK, nu cred ca problema e de la ei.

• FnZ locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.