Tweenzy ToV Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 (edited) Edited March 12, 2018 by AIM Nower Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted March 14, 2018 Author Share Posted March 14, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smilee ToV Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Încearcă la unele ceva mai mult Sharpen, cred că ar arăta mai bine și mai lucrează la text! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted March 16, 2018 Author Share Posted March 16, 2018 (edited) On 14.03.2018 at 10:15 PM, Smailykes Legend said: Încearcă la unele ceva mai mult Sharpen, cred că ar arăta mai bine și mai lucrează la text! Multumesc de sfat, o sa tin cont de el! Edited March 16, 2018 by VIP Hardway Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted March 20, 2018 Author Share Posted March 20, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted March 22, 2018 Author Share Posted March 22, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUBA Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Mai lucreaza la blur si text. Succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonStyle Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 mai trebuie lucrat la text si blur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted March 26, 2018 Author Share Posted March 26, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Capitanul Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Incearca mai mult sharpen si mai putin blur. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oC Ivan Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 (edited) Succes! Sunt foarte creative, continua tot asa mane, respect pentru munca depusa! Edited March 28, 2018 by Ionnut 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted March 28, 2018 Author Share Posted March 28, 2018 (edited) On 26.03.2018 at 2:14 PM, AIM Capitanul said: Incearca mai mult sharpen si mai putin blur. Multumesc pentru sfat! 20 hours ago, Ionnut said: Succes! Sunt foarte creative, continua tot asa mane, respect pentru munca depusa! Multumesc pentru sfat! Edited March 29, 2018 by VIP Hardway Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smilee ToV Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Uşor uşor evoluezi, felicitări! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted March 30, 2018 Author Share Posted March 30, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted April 3, 2018 Author Share Posted April 3, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniela Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 -Textul nu este lizibil => in principiu daca ai culori aprinse deja pe imagine, evita sa folosesti culori la fel de intense si pentru text. De exemplu, in acest caz mai bine foloseai un negru -Fontul ales este uratel, aici nu am ce sfat sa ofer.. pur si simplu (din punctul meu de vedere), fontul este deloc de uratel. -Imaginea este foarte galbena => daca asa iti place, sau daca asa ti s-a cerut, ar fi ok, doar ca din punct de vedere vizual imaginea este deranjanta ochiului (meu). Incearca cand lucrezi cu poze cu oameni sa nu le modifici culoarea pielii intr-un mod vizibil (nuante de galben, portocaliu, verde etc), poate doar daca toata lucrarea ta are o anumita cromatica sau estetica, dar fiind vorba de un avatar cu un fotbalist te prinzi si tu ca nu putem vorba de o compozitie si anumite exceptii -E prea aprins rosul de pe fundal din punctul meu de vedere, toata imaginea imi creeaza o senzatie de disconfort tho -Cam intunecata -Ii lipseste contrastul =>ii lipseste.. viata, cu alte cuvinte Fontul e dragut, efectul e foarte incet si obositor, nu are cursivitate. In rest.. as zice si ca nu e stock-ul potrivit, dar fiecare cu gusturile lui :))) Toate cele bune 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted April 4, 2018 Author Share Posted April 4, 2018 (edited) 8 hours ago, Daniela said: -Textul nu este lizibil => in principiu daca ai culori aprinse deja pe imagine, evita sa folosesti culori la fel de intense si pentru text. De exemplu, in acest caz mai bine foloseai un negru -Fontul ales este uratel, aici nu am ce sfat sa ofer.. pur si simplu (din punctul meu de vedere), fontul este deloc de uratel. -Imaginea este foarte galbena => daca asa iti place, sau daca asa ti s-a cerut, ar fi ok, doar ca din punct de vedere vizual imaginea este deranjanta ochiului (meu). Incearca cand lucrezi cu poze cu oameni sa nu le modifici culoarea pielii intr-un mod vizibil (nuante de galben, portocaliu, verde etc), poate doar daca toata lucrarea ta are o anumita cromatica sau estetica, dar fiind vorba de un avatar cu un fotbalist te prinzi si tu ca nu putem vorba de o compozitie si anumite exceptii -E prea aprins rosul de pe fundal din punctul meu de vedere, toata imaginea imi creeaza o senzatie de disconfort tho -Cam intunecata -Ii lipseste contrastul =>ii lipseste.. viata, cu alte cuvinte Fontul e dragut, efectul e foarte incet si obositor, nu are cursivitate. In rest.. as zice si ca nu e stock-ul potrivit, dar fiecare cu gusturile lui :))) Toate cele bune Ok, o sa tin cont de sfaturi! Multumesc frumos. EDIT: Edited April 4, 2018 by VIP Hardway Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted April 5, 2018 Author Share Posted April 5, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniela Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 prea mult contrast, prea multa saturatie, textul este si el foarte accentuat, poate un font mai "primitor" si pe negru sa zicem ar mai fi estompat din luminozitatea pozei prea multe filtre pe ea probabil e prea contrastanta cu textul (parare mea si da o senzatie de durere cand te uiti la ea, adica pe mine una ma deranjeaza la ochi). In schimb fontul e foarte dragut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted April 13, 2018 Author Share Posted April 13, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted April 16, 2018 Author Share Posted April 16, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted April 19, 2018 Author Share Posted April 19, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ome Posted April 27, 2018 Share Posted April 27, 2018 Nu s-au mai postat lucrari de o saptamana. Pentru redeschiderea topicului, contacteaza un Designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted May 9, 2018 Share Posted May 9, 2018 unlocked. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted May 9, 2018 Author Share Posted May 9, 2018 (edited) Edited May 9, 2018 by VIP Hardway Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts