TLG Andrei26 Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Descriere: Index simplu.Poze / Video (obligatoriu): CLICKLink download: CLICK - https://www.virustotal.com/#/url/ce26ed4bee291075f0e5fe0d9fe9fab660704e2a87a531c119ecb530bf454a39/detectionAlte precizari: Ma plictiseam si am facut index-ul asta. Nu e cine stie ce, dar sper sa va fie de ajutor 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG CracKen Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 E de ajutor în viitor, probabil vei face un joc sau chiar un site care va produce multi bani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BishopHeahmund Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Slabut Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Andrei26 Posted March 24, 2018 Author Share Posted March 24, 2018 (edited) 16 minutes ago, TLG Experience said: Slabut Asta e. Nu ma apuc acum sa fac ceva wow si sa il postez aici Edited March 24, 2018 by TLG Andrei26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BishopHeahmund Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 1 minute ago, TLG Andrei26 said: Asta e. Nu ma apuc acum sa fac ceva wow si sa il postez aici Nici nu trebuie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Andrei26 Posted March 24, 2018 Author Share Posted March 24, 2018 3 minutes ago, TLG Experience said: Nici nu trebuie. Daca nu iti place sau nu iti e de folos nu vad de ce ai venit sa faci hate pe aici. L-am postat pentru cei ce sunt la inceput si cauta un exemplu de index simplu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BishopHeahmund Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 2 minutes ago, TLG Andrei26 said: Daca nu iti place sau nu iti e de folos nu vad de ce ai venit sa faci hate pe aici. L-am postat pentru cei ce sunt la inceput si cauta un exemplu de index simplu. Am zis si eu asa Kotei! Sa nu uiti sa ma anunti pe skype! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleCs STN Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Interesant, l-ai putea modifica foarte frumos si poate fi de folos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson Brooklyn Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 On 3/24/2018 at 3:19 PM, TLG Andrei26 said: Daca nu iti place sau nu iti e de folos nu vad de ce ai venit sa faci hate pe aici. L-am postat pentru cei ce sunt la inceput si cauta un exemplu de index simplu. On 3/24/2018 at 3:21 PM, TLG Experience said: Am zis si eu asa Kotei! Sa nu uiti sa ma anunti pe skype! Mai moale, aici nu e nici free chat nici piata sa ne certam aiurea. Ce e adevarat e ca acest index e ceva simplu si cat de cat pot sa zic, banal, oricine cu experienta necesara poate sa il faca. Ce e si mai adevarat, cuvintele lui au spus tot "Alte precizari: Ma plictiseam si am facut index-ul asta. Nu e cine stie ce, dar sper sa va fie de ajutor " Deci intentia lui nu a fost una de a face un index b-zone v5.. asa ca mai usor @TLG Experience omul s-a plictisit si a zis ca poate ajuta pe cineva acest index, si foarte bine a facut. @TLG Andrei26Avand in vedere ca va cunoasteti, mai usor mane cu semi certurile astea pe aici, risti multe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts