BIS aka OldNab Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Un pun oribil chiar şi pentru un iubitor de punuri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 1 hour ago, ChristianS said: Nu mai comentati ma daca nu stiti de cine vorbesc, e vorba de rapper-ul Logic, asa il cheama, si el da logic ban, adica in stil rap, daca aveti 2 neroni, de aia nu prindeti glumele bune, voi vreti doar de samp strict. Treziti va la realitatea Nu cred ca se merita sa ne faci inculti poate anumite persoane au 3 neuroni daca tot vrei sa postezi altceva inafara de samp pai posteaza ceva "Logic".Din cate stiu avem voie sa comentam chiar daca suntem inculti nu scrie nicaieri daca esti prost ca nu ai voie sa comentezi.Presupun ca 50-60% din persoanele care au postat stiu cine este Logic. Poate din cauza faptului ca avem 2 neuroni nu am prins gluma adica ce nu este amuzant in textul "Gandesc Logic cand dau ban la un codat." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewoo Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 4 minutes ago, IngeruDrogat said: Nu cred ca se merita sa ne faci inculti poate anumite persoane au 3 neuroni daca tot vrei sa postezi altceva inafara de samp pai posteaza ceva "Logic".Din cate stiu avem voie sa comentam chiar daca suntem inculti nu scrie nicaieri daca esti prost ca nu ai voie sa comentezi.Presupun ca 50-60% din persoanele care au postat stiu cine este Logic. Poate din cauza faptului ca avem 2 neuroni nu am prins gluma adica ce nu este amuzant in textul "Gandesc Logic cand dau ban la un codat." Imi place felul tău de a fi ironic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts