Jump to content

Alienware Android Phone

MxX
 Share

Recommended Posts

Compania Dell va lansa un nou telefon mobil (posibil la 3GSM World Congress), telefon ce ruleaza sistemul de operare Android. Dell a incercat fara prea mare succes in trecut sa intre pe piata telefoniei mobile insa linia sa de PDA-uri nu au avut un mare succes.

14655057886635273797.jpg

Recenta achizitie de catre Dell a companiei Alienware un lider in domeniul tehnologiei video, audio si a jocurilor pe piata PC renumita pentru designul deosebit al produselor sale poate fi un avantaj pentru impunerea si pe piata telefoniei mobile printr-un design inovator.

Noul telefon mobil este proiectat in stilul deosebit cu care ne-a obisnuit Alienware va dispune de un ecran generos cu rezolutie inalta, suport excelent pentru video gaming, performante audio de exceptie si nu in ultimul rand, va fi construit pe platforma Android. Toate aceste dotari de exceptie se vor reflecta bineanteles si intr-un pret pe masura.

Pentru cei care vor sa vada si cum arata o unitate de la Alienware puteti intra pe http://www.alienware.com/ sau puteti vedea imaginea de mai jos :

41166062337439430680.jpg

Am uitat sa specific,o astfel de unitate incepe de la 2000 $ in sus,depinde ce vreti sa mai adaugati,deci si telefonul o sa fie la "reducere" !

Edited by MxX

Nu pot sa te contrazic, man. ALIENWARE fac niste "rachete" de PC-uri/laptop-uri (lasand laoparte preturile mari) , dar in materie de telefonie, sunt sanse foarte mici sa aiba noroc ;)

Eu zic sa se tina de PC-uri/laptopuri. Ce s-au gandit ei "daca avem niste rachete de PC-uri" hai sa facem si "niste telefoane cu care sa dam lovitura". Eu zic sa continue sa perfectioneze ramura de tehnologie la care se pricep cel mai bine, in loc sa incerce sa se faca si ei producatori de telefoane. Eu zic ca mai bine ar aduna bani sa faca o serie de computere de ultima generatie, decat sa cheltuie bani cu conceptul asta - parerea mea.

Singura firma care s-a perfectionat si in computere, si in notebook-uri si in telefoane sunt APPLE, dar de la APPLE la ALIENWARE e distanta de la cer la pamant, nu toti au auzit de Alienware - doar bogatasii dornici de a avea "cel mai mishto calculator" si cativa din afara categoriei. (obsedatii de PC-uri, mai saracutzi, care se holbeaza la ele pe net sau prin vitrine)

Edited by Didd

aici iti dau dreptate,dar poti sa sti cum poate reactiona lumea la acest telefon?si intradevar,Alienware nu se vinde decat in America,si putina lume a auzit de el,si ca parte tehnica,Apple poate sa arunce pc-ul lor la gunoi ca nu e bun de nimic pe langa frumusetea asta.Sa vedem ce o sa iasa in final!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.