DonTy Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Nume: Gean Varsta: 15 Ce problema ai?: Cu Numpad O scurta descriere a situatiei: Am laptop ASUS F5RL si nu am driverele la el am WINDOWS 7 , dar nu am numpad numerele alea ca la tasta.. in schimb am touchpad , TouchPad este unde are laptopu mousu am niste numere , dar nu am driveru si joc un joc True Crime New York City Screenshot: - Alte precizari: Daca m`ati putea ajuta ( fara chestii : iati tasta.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.OnlyMe Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Stai ma ca nu ma prind. Vrei sa-ti cautam noi drivere? Sau ce? TouchPad, este chestia aia de la laptop in loc de mouse, nu are nici o treaba cu NumPad-ul. Daca jocul cere neaparat Numpad, ori il bagi pe calculator, ori iti cumperi un NUmpad de la Magazin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 "dar nu am driveru si joc un joc True Crime New York City", asa si?Ce legatura are numpadu` cu jocu`?Fii mai explicit daca vrei sa te ajutam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonTy Posted September 19, 2010 Author Share Posted September 19, 2010 Jocu cere cateva comenzi doar de la numpad .. touchpad .. dar eu nu gasesc driveru pentru touchpad . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roe Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Jocu cere cateva comenzi doar de la numpad .. touchpad .. dar eu nu gasesc driveru pentru touchpad . Scuza-ma, nu sunt prea priceput in laptop-uri, dar touchpad-ul nu cred ca are driver. Daca are, incearca sa cauti pe site-ul ASUS la rubrica Notebook Drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HypnoZaFTW Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Adevarat touchpad-ul nu are driver 80% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funiest Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Tin sa te contrazic , foarte muult . Laptop'ul mamei ( asus ) are driver de touchpad , vineri am vazut un mini laptop cu driver de touchpad + wireless ( un LG ). Daca nu mai ai CD-urile originale ( stiu de la asus'ul mamei , ca are un CD , da'i start , astepti si ai totu gata ). http://asus-drivers.blogspot.com/2009/02/asus-f5-f5rl-driver-download.html Uite''le , cu tot cu ala pentru touchpad... NumPad?? Din ce vad pe goagal laptopul nu are asa ceva incorporat. Apropo , daca e laptopu care il vad pe google , pe toate Site'urile , nu crezi ca ar fii cazu'l sa treci la XP? pentru 1 gb ram e putin pentru windows 7... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 (edited) touchpadu nu contine comenzi de la jocuri...ala e numpad...intra in setarile jocului si schimba-le, punand pe numerele de sus, nu F1, F2, stii ce zic, daca nu merge cumpana un numpad Edited January 15, 2011 by crisrko Link to comment Share on other sites More sharing options...
D K Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 pe windows 7 nu sunt necesare driverele din cate stiu eu le instaleaza sigur daca iti lipseste ceva verifica clck dreapta pe My Computer->Manage->Device Manage-> zimi ce iti apare cu semnul intrebarii ,un semn galben Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts