Jump to content

Dresat pe ”comenzi”

Lewoo
 Share

Recommended Posts

3 minutes ago, 5stackz said:

Ai uitat "/" din "/gro". Se vede că ești prea gras și nu poți da /gro că te lovești cu burta peste frunte.

Intentionat n-am pus  =))

1 minute ago, AT clanin3 said:

Se putea mai bine. Dar îți dau +1 că e mai bun ca al altora.

Și nu mi se pare nici mie chiar cine știe ce meme-u, dar e destul de bunicel încât să merite postara sa.

4 minutes ago, TLG Lewoo said:

Și nu mi se pare nici mie chiar cine știe ce meme-u, dar e destul de bunicel încât să merite postara sa.

Stai deci trebuia sa vina "/gro" sau ? Ca eu am inteles altfel meme-ul adica cainele nu asculta de noi deoarece vorbim romana dar daca vorbesti pe limba lui Bobo asculta (adica acel Gro eu l-am inteles ca si un zgomot prin care comunica bobo cu oameni/animalele).

Just now, IngeruDrogat said:

Stai deci trebuia sa vina "/gro" sau ? Ca eu am inteles altfel meme-ul adica cainele nu asculta de noi deoarece vorbim romana dar daca vorbesti pe limba lui Bobo asculta (adica acel Gro eu l-am inteles ca si un zgomot prin care comunica bobo cu oameni/animalele).

Dap, ”/gro”, stai ca schimb acum... =)))

Done :))

Si am vrut sa pun de prima data /gro, dar am zis ca arata cam inestetic... :))

5 minutes ago, IngeruDrogat said:

/gro este o comandă cu ajutorul căreia caracterul din joc stă șezut (oarecum).

5 minutes ago, TLG Lewoo said:

Vezi ca pe tine te bat cu cureaua cand ajungi acasa

Am ajuns :* 

Mersi ca te-ai ocupat cat de cat de sectiune.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.