Jump to content

Trump: "Pregăteşte-te, Rusia! Rachetele vor veni!"

BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

2018-04-09T223528Z_1748760317_RC17500C93A0_RTRMADP_3_USA-TRUMP.jpg

Donald Trump a răspuns miercuri Rusiei pe Twitter, după mesajul unui oficial rus că orice rachetă ar fi lansată către Siria va fi doborâtă, preşedintele american transmiţând Moscovei să se pregătească pentru rachetele 'frumoase, noi şi 'smart'' care vor veni.

'Rusia a promis că va doborî una câte una toate rachetele trase către Siria. Pregăteşte-te Rusia, pentru că ele vor veni, frumoase, noi şi inteligente ('smart'). Nu ar fi trebuit să fii prietenă cu un animal care ucide cu gaze ('Gas Killing Animal'), care-şi ucide propriul popor şi îi face plăcere', a scris Trump pe Twitter.

După ce peste 40 de persoane au fost ucise sâmbătă într-un presupus atac chimic la Douma, ultimul bastion al insurgenţilor lângă capitala siriană Damasc, Donald Trump a condamnat luni atacul "atroce" comis asupra unor "civili nevinovaţi" şi a spus că va lua o decizie cu privire la paşii de urmat în următoarele 24-48 de ore.

La rândul său, ambasadorul Rusiei în Liban, Aleksandr Zazipin, a declarat, potrivit Interfax, că Rusia va doborî orice rachetă americană ce ar fi lansată către Siria, precum şi instalaţiile de pe care acestea vor fi lansate.

SURSE: AGERPRES10TVProTVDigi24Cotidianulziare.comRomânia TVRealitateaEurActiveconomica.netEvenimentul ZileiTVREuropa FMAntena 3EskapeGândulnews.roNewMoneyeBihoreanulTRTRFIRomânia LiberăRevista 22HuffRadio Europa LiberăAK-24Gazeta de SudTimpulPublikabursa.roTurnul Sfatului9AMTeleradio MoldovaBusiness24Mişcarea de RezistenţăPagina de Rusiajurnalul.roNaşulCalea Europeanătelegraph.mdCotidianulOlt AlertThe Epoch TimesViaţa LiberăCunoaşte lumeaeoficial.roZiua VecheRadio România ActualităţiMagna NewsJurnalul de Botoşani şi DorohoiBlack NewsEfemerideNaţional.

9 hours ago, BIS aka OldNab said:

@Maschinengewehr42 şi totuşi ăia din RM sunt ucraineni, în mare parte :)

Am auzit rusi ce urlau ca Putin e fratele nostru, nu iti imaginezi cata ura am pe ei. Din cauza lor suntem saraci si nu suntem uniti cu RO. Copii rusnaci sunt nascuti in MD, dar parintii crescuti in mama Rusie. Astia la fel se considera superiori. Vara trecuta isi batea joc unu de mine ca nu stiu Rusa, i-am dat 2 in mufa si o venit cu masa si cica cheama politia. Cuie lor, alcoolicii ***

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.