r3nutzu Posted May 20, 2018 Share Posted May 20, 2018 (edited) Display Name: r3nutzu Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Logo Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): - n-am stiu ca trebuiesc facute cererile in acelasi topic de aia am 2, nu dati close pls Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Skin 287 (army) vreau o poza calumea ca asta de sus sa fie facuta ca in alea de mai jos, ms Tema (În caz că nu există o imagine): NG Text: r3n - *dedesubt* National Guard RPG1 Dimensiuni: sa nu fie nici prea mare, nici prea mic Alte precizări: sa fie ca acestea, ( ) ms mult va pwp, daca sunteti de pe rpg1 va dau si eu un 30k ce mi-a mai ramas Edited May 20, 2018 by r3nutzu edittt Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L John Posted May 20, 2018 Share Posted May 20, 2018 Aveti voie sa faceti o cerere odata la 3 sau 6 zile DE LA MOMENTUL ÎNCHIDERII TOPICULUI. Nu conteaza daca ai uitat sau nu. Interdictie 6 zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts