Jump to content

RDT 72/72 TURFS

Dyablox
 Share

Recommended Posts

4 minutes ago, woodstar said:

"slab" "sterge-l" 

Eu prostuț uitasem sa-ti cer permesiunea inainte ca sa postez.

Just now, rTn Dyablox VIP said:

Eu prostuț uitasem sa-ti cer permesiunea inainte ca sa postez.

nu e nevoie sa-mi ceri permisiunea, dar daca o faceai ne salvai de la a vedea un meme slab

acum urmeaza meme-urile cu verdant cand are tot orasul "acel moment cand serverul e in doliu" sau cu ttb "acel moment cand serverul a ajuns complet de cacat"?

glumele de genul se faceau pe /f acum 3-4 ani cand se luau orase "am bagat serveru-n doliu" "ia uite ba a ajuns serverul pe ciclu"

crede-ma, nu vorbesc fara sens sau fac hate fara sa aduc mtoive, ai postat meme-uri bune pe aici si ti-am dat +1 si te-am laudat pentru ele, nu e ca si cum ti-am zis "slab" la toate :) 

Da. Eu nu stiu pe ce server joci, insa eu am activat pe 1 si am avut o relatie mai speciala cu mafia RDT, acest meme i l-am dedicat lor. Dar l-am facut asa ca sa poata fi inteles si de restul. Eu sincer niciodata nu am auzit de exemplele enumerate mai sus. Eu nu incerc sa le fac pe plac la toti.

3 minutes ago, Auferstanden aus Ruinen said:

mai mult de 5 cuvinte pentru un meme

va plictisiti bajeti

Ti ne pizdi, postavi sedeciko i vseo.

=))

Mda, absorbantele erau turfurile alea de week-end??

7 minutes ago, Auferstanden aus Ruinen said:

propun sa le cumparam tampoane celor din RDT pentru a opri "varsarea" asta de sange

Stai sa-mi treaca interdictia si facem din TTB tampon :)) 

1 minute ago, Soriin'ROYAL said:

Da' ce ciclu, dela' de 4 luni :)

Pai Fnz a buguit si ciclu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.