Jump to content

TTB RPG1

KAZUTO
 Share

Recommended Posts

16 minutes ago, North Example said:

Mamam ce am ras, slab.

Esti in aceasi oala cu ei, ma gandesc ca nu-ti place sa ti se spuna ca esti paleta :P

4 minutes ago, IngeruDrogat said:

Asta trebuie sa insemne ceva sau ?

Daca nu esti ON topic de ce mai lasi comentariu?

1 minute ago, K A Z U T O said:

Esti in aceasi oala cu ei, ma gandesc ca nu-ti place sa ti se spuna ca esti paleta :P

Daca nu esti ON topic de ce mai lasi comentariu?

Scrie undeva ca nu am voie sa postez daca nu sunt "ON Topic" ? Oricum este extrem de slab acest meme.

1 minute ago, IngeruDrogat said:

Scrie undeva ca nu am voie sa postez daca nu sunt "ON Topic" ? Oricum este extrem de slab acest meme.

Cred si eu, va stiti da cu parerea, dar sa faceti ceva mai rar / niciodata. 

11 minutes ago, VaLenTiN SUPREME said:

Asta e un topic cu MEME-uri in care trebuie sa razi. Mizeria asta n-are ce cauta aici.

a-mi pare rau ca vam insultat intelectul. Astept sa vad un "meme la care sa razi" din partea ta.

1 minute ago, VaLenTiN SUPREME said:

Am postat acum ceva timp, daca nu esti activ n-am ce sa-ti fac.

Mno si? acuza omu ca o incercat ceva.. "intelectualilor", imi pare rau ca v-am insultat "inteligenta" cu aceasta "mizerie". "Acum ceva timp" poate insemna si juma de an. Doar pentru ca iti chemi prietenii sa-ti dea +1 nu inseamna ca e bun. Imi pare bine ca am enervat niste "intelectuali" si azi :) cred ca postez mai des "mizerii" ca oricum ma plictiseam.

Știi ce meriți acum? Un T/C, băgat la Arhivă și un AV pentru faptul că nu ești în stare să accepți faptul că ai făcut o mizerie. Pe lângă faptul că treaba cu "n't" la final este fumată, nici tentativa ta de diagramă n-are absolut niciun sens. Având în vedere că ai pus 2 culori, înțeleg (dacă am cel puțin 2 neuroni) că sunt lucruri diferite. Tu ai spus "TTB" și "turfsn't" ceea ce mă face să înțeleg că TTB ar trebui să aibă turfuri. Pe scurt, după cum am spus mai sus, o mizerie.

=)) Te-au pus aia din AIM sa faci meme-ul? Daca tot ai vrut sa razi de TTB, o puteai face intr-un mod mai amuzant. 

Inteleg ca aveti conflicte personale, dar aici e sectiunea pentru umor, nu pentru suferintele voastre.

28 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

=)) Te-au pus aia din AIM sa faci meme-ul? Daca tot ai vrut sa razi de TTB, o puteai face intr-un mod mai amuzant. 

Inteleg ca aveti conflicte personale, dar aici e sectiunea pentru umor, nu pentru suferintele voastre.

Nu mi-a iesit, aia e :P n-are treaba cu AIM sau altceva a fost din propria initiativa :) voiam sa fac ceva frumosc dar v-ati atacat fara rost. Mai rau ca pe unii de aici ii credeam cat de cat inteligenti.

Just now, K A Z U T O said:

Nu mi-a iesit, aia e :P n-are treaba cu AIM sau altceva a fost din propria initiativa :) voiam sa fac ceva frumosc dar v-ati atacat fara rost. Mai rau ca pe unii de aici ii credeam cat de cat inteligenti.

Eu sincer am ras, deoarece am fost membru TTB si am inteles meme-ul cel mai bine, dar nu mi-a placut ca nu ai acceptat critica si ai raspuns la hate cu hate.

30 minutes ago, AT clanin3 said:

Daca e amuzant doar pentru "cei care înțeleg" (maxim 3-4 persoane), atunci de ce a mai postat?

Ai vazut in titlu RPG1. Nu mai stau sa-mi bat capu. Continuati sa radeti la glumele cu banul ramane :) 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.