KAZUTO Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG 5stackz Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 (edited) Simt cum IQ-ul mi-a scăzut cu 5 procente. Edited May 26, 2018 by 5stackz Chiar mi-a scăzut IQ-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZUTO Posted May 26, 2018 Author Share Posted May 26, 2018 30 minutes ago, 5stackz said: Simt cum IQ-ul mi-a scăzut cu 5 procente. cu cat mai prost, cu atat mai fericit. Cu mare placere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Example Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 Mamam ce am ras, slab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 Asta trebuie sa insemne ceva sau ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZUTO Posted May 26, 2018 Author Share Posted May 26, 2018 16 minutes ago, North Example said: Mamam ce am ras, slab. Esti in aceasi oala cu ei, ma gandesc ca nu-ti place sa ti se spuna ca esti paleta 4 minutes ago, IngeruDrogat said: Asta trebuie sa insemne ceva sau ? Daca nu esti ON topic de ce mai lasi comentariu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 1 minute ago, K A Z U T O said: Esti in aceasi oala cu ei, ma gandesc ca nu-ti place sa ti se spuna ca esti paleta Daca nu esti ON topic de ce mai lasi comentariu? Scrie undeva ca nu am voie sa postez daca nu sunt "ON Topic" ? Oricum este extrem de slab acest meme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZUTO Posted May 26, 2018 Author Share Posted May 26, 2018 1 minute ago, IngeruDrogat said: Scrie undeva ca nu am voie sa postez daca nu sunt "ON Topic" ? Oricum este extrem de slab acest meme. Cred si eu, va stiti da cu parerea, dar sa faceti ceva mai rar / niciodata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnifique. Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 Asta e un topic cu MEME-uri in care trebuie sa razi. Mizeria asta n-are ce cauta aici. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZUTO Posted May 26, 2018 Author Share Posted May 26, 2018 11 minutes ago, VaLenTiN SUPREME said: Asta e un topic cu MEME-uri in care trebuie sa razi. Mizeria asta n-are ce cauta aici. a-mi pare rau ca vam insultat intelectul. Astept sa vad un "meme la care sa razi" din partea ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnifique. Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 1 minute ago, K A Z U T O said: a-mi pare rau ca vam insultat intelectul. Astept sa vad un "meme la care sa razi" din partea ta. Am postat acum ceva timp, daca nu esti activ n-am ce sa-ti fac. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZUTO Posted May 26, 2018 Author Share Posted May 26, 2018 1 minute ago, VaLenTiN SUPREME said: Am postat acum ceva timp, daca nu esti activ n-am ce sa-ti fac. Mno si? acuza omu ca o incercat ceva.. "intelectualilor", imi pare rau ca v-am insultat "inteligenta" cu aceasta "mizerie". "Acum ceva timp" poate insemna si juma de an. Doar pentru ca iti chemi prietenii sa-ti dea +1 nu inseamna ca e bun. Imi pare bine ca am enervat niste "intelectuali" si azi cred ca postez mai des "mizerii" ca oricum ma plictiseam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG 5stackz Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 Știi ce meriți acum? Un T/C, băgat la Arhivă și un AV pentru faptul că nu ești în stare să accepți faptul că ai făcut o mizerie. Pe lângă faptul că treaba cu "n't" la final este fumată, nici tentativa ta de diagramă n-are absolut niciun sens. Având în vedere că ai pus 2 culori, înțeleg (dacă am cel puțin 2 neuroni) că sunt lucruri diferite. Tu ai spus "TTB" și "turfsn't" ceea ce mă face să înțeleg că TTB ar trebui să aibă turfuri. Pe scurt, după cum am spus mai sus, o mizerie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woodstar Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 (edited) dupa ce ca e un meme de cacat o mai dai si in arogante pe aici Edited May 26, 2018 by woodstar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 2 hours ago, K A Z U T O said: cu cat mai prost, cu atat mai fericit. Pirandello, tu esti tata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 Te-au pus aia din AIM sa faci meme-ul? Daca tot ai vrut sa razi de TTB, o puteai face intr-un mod mai amuzant. Inteleg ca aveti conflicte personale, dar aici e sectiunea pentru umor, nu pentru suferintele voastre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZUTO Posted May 26, 2018 Author Share Posted May 26, 2018 28 minutes ago, rTn Dyablox VIP said: Te-au pus aia din AIM sa faci meme-ul? Daca tot ai vrut sa razi de TTB, o puteai face intr-un mod mai amuzant. Inteleg ca aveti conflicte personale, dar aici e sectiunea pentru umor, nu pentru suferintele voastre. Nu mi-a iesit, aia e n-are treaba cu AIM sau altceva a fost din propria initiativa voiam sa fac ceva frumosc dar v-ati atacat fara rost. Mai rau ca pe unii de aici ii credeam cat de cat inteligenti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 Just now, K A Z U T O said: Nu mi-a iesit, aia e n-are treaba cu AIM sau altceva a fost din propria initiativa voiam sa fac ceva frumosc dar v-ati atacat fara rost. Mai rau ca pe unii de aici ii credeam cat de cat inteligenti. Eu sincer am ras, deoarece am fost membru TTB si am inteles meme-ul cel mai bine, dar nu mi-a placut ca nu ai acceptat critica si ai raspuns la hate cu hate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 Extraordinar, Chief. Cum reușești să faci astfel de meme-uri bune? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SisOcc0 Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 Slab.Pe lângă că e slab tu mai ai si tupeu să te iei de cei care îsi exărimă părerea despre meme-ul tău.Tu trebuia să fi consitent că dacă pui asta aici vei primi hate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM G a B r i e L Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 2 hours ago, SisOcc0 said: Slab.Pe lângă că e slab tu mai ai si tupeu să te iei de cei care îsi exărimă părerea despre meme-ul tău.Tu trebuia să fi consitent că dacă pui asta aici vei primi hate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fug de pd cu katalintalent Posted May 27, 2018 Share Posted May 27, 2018 nici google translate nu intelege ce ai vrut sa zici :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
666BELLEDELPHINE Posted May 27, 2018 Share Posted May 27, 2018 @K A Z U T O nu ii baga in seama...e amuzant pentru cei care il inteleg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted May 27, 2018 Share Posted May 27, 2018 1 hour ago, F r A N Z said: @K A Z U T O nu ii baga in seama...e amuzant pentru cei care il inteleg Daca e amuzant doar pentru "cei care înțeleg" (maxim 3-4 persoane), atunci de ce a mai postat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZUTO Posted May 27, 2018 Author Share Posted May 27, 2018 30 minutes ago, AT clanin3 said: Daca e amuzant doar pentru "cei care înțeleg" (maxim 3-4 persoane), atunci de ce a mai postat? Ai vazut in titlu RPG1. Nu mai stau sa-mi bat capu. Continuati sa radeti la glumele cu banul ramane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts