Jump to content

Cum sa pun modurile la arme?

psych0Llo

Recommended Posts

#Descarcati mod-ul dorit.

#Descarcati img tool.

#Deschideti img tool,click stanga pe "Open" si cautati "gta3.img" in folderul "GTA San Andreas/Models".

#Cautati pe net Google: "GTA San Andreas skins id" de preferabil de pe site-ul Wikipedia,acolo gasiti si skinname:(ex:ballas1).

#Reveniti inapoi la img tool si dati click pe "Edit" apoi pe "Find" si cautati numele skinului pe care doriti sa il schimbati(la sfarsit puneti odata .DFF/.TXD)

Ex:

Find: ballas.dff apoi click dreapta pe el si dati "Replace" cautati skinul MODAT pe care l-ati descarcat de pe net si il cautati dff(nu trebuie sa se numeasca neaparat la fel)si ok apoi cautati Find: ballas.txd si procedati la fel.

#Trebuie sa nu fiti in GTASA!

#Descarcati mod-ul dorit.

#Descarcati img tool.

#Deschideti img tool,click stanga pe "Open" si cautati "gta3.img" in folderul "GTA San Andreas/Models".

#Cautati pe net Google: "GTA San Andreas skins id" de preferabil de pe site-ul Wikipedia,acolo gasiti si skinname:(ex:ballas1).

#Reveniti inapoi la img tool si dati click pe "Edit" apoi pe "Find" si cautati numele skinului pe care doriti sa il schimbati(la sfarsit puneti odata .DFF/.TXD)

Ex:

Find: ballas.dff apoi click dreapta pe el si dati "Replace" cautati skinul MODAT pe care l-ati descarcat de pe net si il cautati dff(nu trebuie sa se numeasca neaparat la fel)si ok apoi cautati Find: ballas.txd si procedati la fel.

#Trebuie sa nu fiti in GTASA!

Cea mai mare porcarie si cel mai greu de realizat....tipic

1. Iei GGMM gta garage mod manager si ai acolo manuall install sus si pui txt si txd

sau

2. iei Sami ..de pe goagal desi la arme nu merge sami doar la masini incearca cu gta garage mod manager eu asa am facut si miau mers foarte bine asculta ce iti zic eu nu le asculta prostiile astora ca iti va merge soto daca faci cum am zis

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.