Jump to content

[ARHIVAT]Bug - 6h jucate.

EXTRATERESTRU

Recommended Posts

Nick-ul tau: EXTRATERESTRU
Server:1
Descrierea bugului: N-am primit suta de droguri la bonusu de 6 ore, la primu bonus pe care l-am primit am fost recompensat cu cele o suta de droguri :-?  dupa nu le-am mai primit.
Screenshot(s): -

36 minutes ago, South EXTRATERESTRU said:

Nick-ul tau: EXTRATERESTRU
Server:1
Descrierea bugului: N-am primit suta de droguri la bonusu de 6 ore, la primu bonus pe care l-am primit am fost recompensat cu cele o suta de droguri :-?  dupa nu le-am mai primit.
Screenshot(s): -

Din cate observ ai fost intr-un departament pana aseara la ora 21:55 deci la membrii de departament nu se atribuiesc droguri din bonus.

13 minutes ago, iMarius VODA said:

Din cate observ ai fost intr-un departament pana aseara la ora 21:55 deci la membrii de departament nu se atribuiesc droguri din bonus.

Zici tu bine, chestia e ca m-am trezit 'cadorisit' cu o suta de droguri cat timp eram in departament, de asta is putin confuz.

3 hours ago, South EXTRATERESTRU said:

Zici tu bine, chestia e ca m-am trezit 'cadorisit' cu o suta de droguri cat timp eram in departament, de asta is putin confuz.

Si eu din pasnica primeam cate 100 de droguri, dar acela a fost un bog, in mod normal doar mafiotii trebuiau sa primesca. A fost raportat acest bug si l-o rezolvat Adi.

3 hours ago, eS Tupi said:

Si eu din pasnica primeam cate 100 de droguri, dar acela a fost un bog, in mod normal doar mafiotii trebuiau sa primesca. A fost raportat acest bug si l-o rezolvat Adi.

E cam aiurea, civilu de ce nu primeste? :-? Si el se poate 'bucura' de droguri.

2 minutes ago, South EXTRATERESTRU said:

E cam aiurea, civilu de ce nu primeste? :-? Si el se poate 'bucura' de droguri.

Nu are el nevoie :)) 

Salut,

Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara.

O zi bună.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.