Jump to content

I don't feel so good

SlepaFANTASTIK
 Share

Recommended Posts

Din momentul aparitiei lor, pana in momentul de fata nu mi-au placut meme-urile despre Infinity War AKA ”I don t feel so good”, acum m-ai facut sa le urasc, mersi... =))

2 minutes ago, AT clanin3 said:

Imi explica și mie cineva mema? Că-s cam prost.

Trebuie sa ai o cultura destul de amanuntita asupra meme-urilor pentru a recunoaste acest meme. Acest meme face referinta la scenele din Infinity War unde unele dintre personaje sunt făcute cenusă de către Thanos, iar Spider-Man spune ”I don t feel so good” inainte sa se faca cenusa.

1 minute ago, Lewoo said:

Trebuie sa ai o cultura destul de amanuntita asupra meme-urilor pentru a recunoaste acest meme. Acest meme face referinta la scenele din Infinity War unde unele dintre personaje sunt făcute cenusă de către Thanos, iar Spider-Man spune ”I don t feel so good” inainte sa se faca cenusa.

Prea complicat. :)) 

2 minutes ago, Lewoo said:

Interesant :)) da putea sa spuna el asta

2 minutes ago, BIS aka OldNab said:

@Lewoo nici mie nu mi-au plăcut, deşi am văzut câteva mişto :))

Ba Old am dat de gold pe 9GAG, s-a deschis o categorie ”Roast me” si pun astia poze pentru a le da roast, cred ca am ajuns in rai.

Just now, BIS aka OldNab said:

@Lewoo cine mai stă pe 9GAG în 2018? Lol

S-a cam transformat in intagram 2, dar cand am vazut noua asta categoria m-am simtit obligat sa particip la roasturi =))

Ce drq???

2 hours ago, Lewoo said:

alo ion creanga mai usor cu luceafaru sau ce e asta

n-am inteles meme u asta deloc

Edited by Crack exe

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.