Jump to content

Bug Hitman


Drudy

Recommended Posts

Nick-ul tau:  ADYKING
Server: RPG4
Descrierea bugului: Salut, aseara am facut un contract, tinta mea era la CNN LS, eu m-am dus pe o cladire la o distanta de 200m+, m-am dat jos din sparrow, de la 200m m-am apropriat la o distanta de 165m, am pus luneta, m-am uitat la ” Distanta pana la tinta ” 165.6m, am tras si contractul a fost efectuat de distanta de 139m, nu e corect, este un bug urat, iau demitere degeaba..Va rog sa rezolvati acest bug, sa nu cada si altii in aceasta capcana.. Ca sa intelegeti,  fiecare membru hitman se uita de 100 de ori la ” Distanta pana la tinta ” inainte sa traga, asa am facut si eu, dar din pacate, acest bug, sau desincronizare a ” pus stapanire” pe contract. Puteti sa vedeti in dovada ca am contracte facute de la 200+m
Screenshot(s): https://imgur.com/a/e0KKWi9

Link to comment
Share on other sites

Ba are  cum. Ori este bug de la server, ori a fost desincronizare de la netul meu, dar mie mi-a apărut ca sunt 165.6m. Dacă era din vina mea, nu mai mă plângeam atât. 

Link to comment
Share on other sites

Ceea ce tu descrii nu are cum să fie un bug de la script, ci mai degrabă o problemă de sincronizare între tine (client) și server. Așadar nu avem cum să reparăm astfel de lucruri.
Singurul lucru care te-ar putea ajuta ca membru de facțiune ar fi să poți demonstra cumva liderului că a fost lag pe server la momentul respectiv. Dacă există și alți jucători care să-i confirme că a fost lag atunci acesta ar putea să nu te sancționeze.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.