Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

PRO sau CONTRA animălutelor de companie?


AleCs STN
 Share

PRO sau CONTRA animălutelor de companie?  

6 members have voted

  1. 1. PRO sau CONTRA animălutelor de companie?

    • PRO
      6
    • CONTRA
      0


Recommended Posts

PRO sau CONTRA animălutelor de companie?

 

 

Ce poate fi mai frumos atunci cand ajungi seara acasa sa te astepte cineva cu bucurie in priviri, sa dea din coada voios, sa-ti sara in brate si sa se gudure pe langa picioarele tale. Iubire neconditionata, asta iti ofera un animal de casa. Va avea grija sa nu fii niciodata singur si sa te ajute sa te relaxezi si sa scapi de griji urmarindu-l cum se joaca linistit cu o mingiuta sau cum doarme nestingherit intr-ul colt al ferestrei.

Intr-adevar nimic nu poate fi mai frumos decat trezitul la ora cinci dimineata si iesit afara in frig, ploaie, ceata, uragan, cutremur... Nimic nu este mai palpitant decat o pisica care se imbarliga in picioarele tale (intentionat) in timp ce mergi linistit prin casa. Iar trilurile unei pasari, latratul cainelui in miez de noapte si miorlaitul unei mate in calduri sunt exact sunetele care iti vor face somnul mai usor. Să nu mai aducem în discutie părul lăsat pe toate hainele.

 

 

 

   Reguli de votare:

 

Nu postaţi de 2 sau mai multe ori în acest sondaj.

După ce votaţi, aveţi obligaţia de a posta cel puţin şi votul pe care l-aţi ales + un argument.

Nu folosiţi cuvinte jignitoare si nu deviati de la subliect.

Link to comment
Share on other sites

Pro.

Iti ocupa timpu' liber e frumos jucaus ai cu cineva vorbi cand te plictisesti (cred ca doar eu fac asta dar aia e) consumi ceva banuti dar nu are importanta deoarece compenseaza prietenia pe care o ofera.

//

@AleCs AL Ciordesti avatar dar nu zici :) 

Link to comment
Share on other sites

Pro

 

Un animal de companie nu te lasa la greu cum fac majoritatea "prietenilor" din zilele astea. Eu am avut un catel, SHARPEI ROTTWEILER, era cel mai minunat catel,cea mai frumoasa companie si cel mai bun prieten. Veneam acasa de la lucru si cand ajungeam in fata blocului ei era cu labele pe pervaz si se uita pe geam dupa mine. Cand un strain intra in bloc, latra la usa(doar strain, cunostea cat de cat vecinii). Era cel mai minunat, ma trezea dimineata sa mergem afara, tragea plapuma de pe mine dar nu se urca niciodata in pat.

Link to comment
Share on other sites

Pro:

Un animal de companie te ajuta foarte mult, te poți distra cu el, îți poate fi cel mai bun prieten, nu te plictisești niciodată. Eu in momentul de fata, am doi câini, un Ciobănesc German și un Bichon, niste animale de nota 1000. Va recomand acești catei daca doriți să vă luați.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • AleCs STN featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.