Steluta Posted September 7, 2018 Author Share Posted September 7, 2018 (edited) Salutare. Am revenit cu noi creatii. Am incercat sa fac un logo si o semnatura (eu ii zic o tentativa de ceva). Avatare de prin cereri: Edited September 29, 2018 by Steluta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 (edited) 4 minutes ago, Steluta said: Salutare. Am revenit cu noi creatii. Am incercat sa fac un logo si o semnatura (eu ii zic o tentativa de ceva). Avatare de prin cereri: Poate revin cu edit cu alte avatare, bnpa. dar prima e un PSD ;-; Edited September 7, 2018 by V i d i r i c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steluta Posted September 7, 2018 Author Share Posted September 7, 2018 7 minutes ago, V i d i r i c said: dar prima e un PSD ;-; Un PSD esti tu. E facut de la 0. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GigGs11 Legend Posted September 8, 2018 Share Posted September 8, 2018 Sunt reusite, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steluta Posted September 8, 2018 Author Share Posted September 8, 2018 4 hours ago, GigGs11 Legend said: Sunt reusite, felicitari. Mulțumesc mult 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steluta Posted September 10, 2018 Author Share Posted September 10, 2018 (edited) New: ' Edited September 24, 2018 by Steluta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 17 hours ago, Steluta said: New: ' Revin maine cu un edit pentru a mai adauga creatii. La prima imi dau seama ca la font ai bagat un stroke/drop shadow si la a doua un glow / stroke, la aia a mea ai pus niste text si lacatu' si la ultima umpic de paint la ochi si textu in spatele avatarului iar cut-ul sau copy-ul ti-o dat eroare ca arata cam urit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steluta Posted September 11, 2018 Author Share Posted September 11, 2018 4 hours ago, V i d i r i c said: La prima imi dau seama ca la font ai bagat un stroke/drop shadow si la a doua un glow / stroke, la aia a mea ai pus niste text si lacatu' si la ultima umpic de paint la ochi si textu in spatele avatarului iar cut-ul sau copy-ul ti-o dat eroare ca arata cam urit Ok, nu folosesc stroke la texte, nu da bine. dar ar da bine sa folosesti un dictionar de gramatica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steluta Posted September 11, 2018 Author Share Posted September 11, 2018 (edited) No offense btw. scuze de dublu-post am vrut sa nu mai dau edit da' na Edited September 11, 2018 by Steluta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 50 minutes ago, Steluta said: No offense btw. scuze de dublu-post am vrut sa nu mai dau edit da' na Cand scriu de pe tel gramtixa cju conteaza. Dupa cum vezi. Am degete mari, csf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steluta Posted September 17, 2018 Author Share Posted September 17, 2018 Creatii noi. Incerc chestii noi, incerc sa ma diversific pe zi ce trece (cred). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin10 Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 Ce avatare is astea ma ? Is facute in paint? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steluta Posted September 19, 2018 Author Share Posted September 19, 2018 (edited) 6 hours ago, Don Kevin said: Ce avatare is astea ma ? Is facute in paint? Nu, sunt făcute în Pixlr. + că postez în secțiunea Design, Photoshop...Nu Design, Paint Edited September 19, 2018 by Steluta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 On 9/7/2018 at 10:26 PM, Steluta said: Un PSD esti tu. E facut de la 0. Un search pe google si il gasesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steluta Posted September 23, 2018 Author Share Posted September 23, 2018 3 hours ago, V i d i r i c said: Un search pe google si il gasesc Ok. Ce am făcut eu e după un tutorial. .psd-uri găsesc cum ai tu la semnătură. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 4 hours ago, Steluta said: Ok. Ce am făcut eu e după un tutorial. .psd-uri găsesc cum ai tu la semnătură. Annnnd? Care-i problema? Toti merita o sigla On 9/19/2018 at 7:43 AM, Don Kevin said: Ce avatare is astea ma ? Is facute in paint? Vreau sa vad eo ce avatare faci tu de sa te iei asa cu superioritate peste Designeri. @Cristina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 (edited) 1 hour ago, V i d i r i c said: Annnnd? Care-i problema? Toti merita o sigla Vreau sa vad eo ce avatare faci tu de sa te iei asa cu superioritate peste Designeri. @Cristina Daca te mai vad făcând post-hunt in portofoliu, te sancționez. Sa nu mai spun ca nu e prima oara cand îți zic. Acel logo este făcut de către el, prin vectori daca ai auzit de așa ceva. Cat despre avatare, lasă omul sa învețe, se vede ca e la început. Edited September 23, 2018 by Andrada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 (edited) 5 minutes ago, Andrada said: Daca te mai vad făcând post-hunt in portofoliu, te sancționez. Sa nu mai spun ca nu e prima oara cand îți zic. Acel logo este făcut de către, prin vectori daca ai auzit de așa ceva. Cat despre avatare, lasă omul sa învețe, se vede ca e la început. Hooo, hoooo. Gata. Nu vezi ca mi-o explicat? Parea prea bine facuta dar vad ca evolueaza rapid. Iar despre Don Kevin asta. Nu vreau sa vad ca se ia asa de Designeri in devenire. Cand erai la inceput si iti spunea unu: "Ce-i cu avatarele astea? Sunt facute in paint? Is mult peste tine si n-ai cum sa ajungi ca mine" iti dadea senzatia de inferioritate ceea vad eu ca Don vrea sa arate. Cearta Oprita. Edited September 23, 2018 by V i d i r i c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted September 25, 2018 Share Posted September 25, 2018 On 9/19/2018 at 7:43 AM, Don Kevin said: Ce avatare is astea ma ? Is facute in paint? Data viitoare, ești sancționat pentru încălcarea regulamentului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhino. Posted September 25, 2018 Share Posted September 25, 2018 keep work. imi place ce vad. mai ales ca incerci sa adopti un stil nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steluta Posted September 27, 2018 Author Share Posted September 27, 2018 (edited) Avatare de prin cereri: Încerc chestii noi, efecte noi, etc. Pe scurt încerc să experimentez și să văd rezultatul final. Edited September 27, 2018 by Steluta Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 Good Artwork Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founce Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 Lucrezi foarte bine pentru un "Incepator" dar vad ca nu prea te intelegi cu font-urile. Spun sa faci si tu un killingspree in dafonts.com sa ai de unde alege cand mai faci lucrari . In rest vad ca te uiti la multe tutoriale si vad ca le si pui in practica, noroc in cariera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeNt1234 Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 Felicitarii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 On 9/27/2018 at 11:18 PM, SEF said: Good Artwork On 9/28/2018 at 10:00 PM, KeNt1234 said: Felicitarii! Prima abatere, a doua AV. Lock la cerere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts