Jump to content

Portofoliu Toni26

Toni26
 Share

Recommended Posts

Salut... Am zis să-mi expun "creațiile" aici. Sunt la început (adică m-am reapucat astăzi), dacă sunteți dornici să-mi dați niște sfaturi, vor fi bine-primite!

qqo5uPR.png

PbI2HEj.png

OtsNT4d.jpg

07cJTlo.png

gULCeyO.png

gB1AdS0.png

z5OuHtw.png

Cam atât momentan, voi reveni și zilele următoare cu alte edit-uri. Dă un +1 dacă ți-a plăcut, te rog.

Din cate văd, nu deformezi imaginile atunci cand le redimensionezi, deci e un început bun.

Înainte de toate, îți sugerez sa înveți cum sa aplici unele tipuri de blur, iar mai apoi, cand crezi tu ca ești in stare, sa îți creezi propriul tau blur, stil. (Poti învăța din tutorialele de pe youtube, găsești ușor)

Un lucru îți spun, nu e neapărat sa pui pe fiecare lucrare blur, pui doar daca îți place tie cum da pe stock. 

În mare îți recomand sa te axezi pe ce tine de blur, aplicarea blurului, chiar si redimensionare.

Iar mai pe final, poți încerca si lucrări cu text, dar si aici trebuie să lucrezi la el. 

*Acum îți mai dau și niște ponturi, toate la timpul lor.

**Atunci când vrei sa pui textul, încearcă sa il miști cu mouse-ul pe lucrare, sa vezi tu unde da el mai bine, înțelegi? Dar, ți-am spus, toate la timpul lor.

Keep working!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.