eB Alphadores Stefan Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 (edited) Numele artistului / artiștilor / formației: Travis Scott. Colaborări pe album / mixtape (dacă există; dacă nu există puneți „-”): Puse oficial nu sunt, dar se pot depista unii din ei prin melodii, Drake, 21 Savage, Quavo, The Weeknd, Post Malone, Fk1 etc etc. Tracklist (pus într-un spoiler): 1. STARAGAZING 2. CAROUSEL. 3. SICKO MODE. 4. R.I.P. SCREW 5. STOP TRYING TO BE GOD 6. NO BYSTANDERS 7. SKELETONS 8. WAKE UP 9. 5% TINT 10. NC-17 11. ASTROTHUNDER 12. YOSEMITE 13. CAN'T SAY 14. WHO? WHAT! 15. BUTTERFLY EFFECT 16. HOUSTONFORNICATION 17. COFFEE BEAN Link de pe YouTube către album (dacă există; dacă nu există puneți „-”): Notă acordată albumului / mixtape-ului: 10 fara sa ma gandesc de doua ori, este strict parerea mea si trebuie respectata. Totusi nu se compara cu Rodeo, unele piese de pe Rodeo sunt mai bune, dar unele de acolo nu imi par ok, aici toate imi par ok, 808 zile. Bafta. Ok, multumesc. Multumesc, la fel. Edited August 3, 2018 by eB Alphadores Stefan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uSp Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts