Jump to content

Ce s-a intamplat cu B-Zone?

tomamihai

Recommended Posts

Am intrat in joc dupa mai bine de jumatate de an..si am constatat cu stupoare ca nu mai sunt jucatori activi, foarte rar se ating 6-700, iar 1000 aproape niciodata. Probabil adminii vor spune ca este vara, ca lumea este plecata, etc, dar eu am urmarit statisiticile de cand nu era vara si pur si simplu lumea nu mai joaca pe servere. Intrebarea mea este..de ce? Ce s-a schimbat la server, de ce nu mai este atractiv?

Multumesc!

Un jucator care a fost aici de la inceputul comunitatii!

Pentru un joc din 2004 numarul de jucatori este decent. Nu inteleg de ce va mai plangeti atata. 

56 minutes ago, tomamihai said:

de ce nu mai este atractiv?

Cine ti-a zis ca nu mai e atractiv? Vrei sa se stranga 1000/1000 cum se intampla acum cativa ani? Uita, nu se va mai intampla niciodata, jucatorii pleaca, au optiuni mai bune. Jucatori noi vad in fiecare zi, acum daca stau o saptamana sau un an, e problema lor, insa in fiecare zi vin altii, putini, dar inca vin, e deja mult ca nu am ramas cu 50-100 de jucatori. 

58 minutes ago, tomamihai said:

Am intrat in joc dupa mai bine de jumatate de an

In urma cu jumatate de an era la fel, nu inteleg ce ai constatat tu.

59 minutes ago, tomamihai said:

dar eu am urmarit statisiticile de cand nu era vara si pur si simplu lumea nu mai joaca pe servere.

Din statistici nu intelegi nimic, ia si joaca o zi, trei, o saptamana si o sa vezi ca nu e chiar asa de rau. Lumea inca joaca, nu se ating cifre mari, dar cum am mai spus, suntem norocosi cu astea de le avem.

La fel cum a zis @cedrykNVm, e normal ca un joc din 2004 sa nu mai fie atat de atractiv pe masura ce pc-urile si laptopurile medium-high devin din ce in ce mai ieftine si devine din ce in ce mai mica obligatia de a te juca un joc vechi de 14 ani, deoarece alte jocuri pot fi jucate.

Si mai e si vina PSD-ului.

12 hours ago, cedrykNVm said:

Pentru un joc din 2004 numarul de jucatori este decent. Nu inteleg de ce va mai plangeti atata. 

Cine ti-a zis ca nu mai e atractiv? Vrei sa se stranga 1000/1000 cum se intampla acum cativa ani? Uita, nu se va mai intampla niciodata, jucatorii pleaca, au optiuni mai bune. Jucatori noi vad in fiecare zi, acum daca stau o saptamana sau un an, e problema lor, insa in fiecare zi vin altii, putini, dar inca vin, e deja mult ca nu am ramas cu 50-100 de jucatori. 

In urma cu jumatate de an era la fel, nu inteleg ce ai constatat tu.

Din statistici nu intelegi nimic, ia si joaca o zi, trei, o saptamana si o sa vezi ca nu e chiar asa de rau. Lumea inca joaca, nu se ating cifre mari, dar cum am mai spus, suntem norocosi cu astea de le avem.

idem

Problema cu numarul scazut de playeri nu este doar pentru ca jocul e din 2004, ci si din cauza ultimelor update-urilor. Acum pana si un civil de level 5 isi permite sa aiba un Infernus in garaj de cand s au implementat misiunile. Nici economia pe server nu mai e ce a fost.

Inainte era mai "liber" jocul. Nu aveai atatea restrictii. Abuzurile erau mai putine + mafiotii altceva inafara de war nu stiu, nimic nou in factiunile pasnice, idei implementate prost etc etc. 

• uSp locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.