bugfix Posted August 12, 2018 Share Posted August 12, 2018 (edited) trebuia sa mai lucrez la detalii. este un cadou pentru comunitate. mi-a placut cum a iesit. si am zis sa il postez. o seara buna daca nu va place nu este absolut nicio problema. am ciupit in dreapta acolo scutul si mi-e lene sa il refac ca trebuie sa reasez iar alte chestii si mi-e lene este facut cu pen tool Edited August 12, 2018 by Jericho 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlinLunetistul25 ZEW Posted August 12, 2018 Share Posted August 12, 2018 Foarte frumos,bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeldris Posted August 15, 2018 Share Posted August 15, 2018 Good job! You have some skills! ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian28 Posted August 15, 2018 Share Posted August 15, 2018 On 12.08.2018 at 6:05 PM, Jericho said: am ciupit in dreapta acolo scutul si mi-e lene sa il refac ca trebuie sa reasez iar alte chestii si mi-e lene Ai fost amuzant la partea asta se vede că nici tu nu știi ce s-a întâmplat acolo. Se observă ușor, dacă știi unde să te uiți, greșelile decupării "scutului" dintr-o altă imagine. Ai putea în loc să duplichezi scutul să-l refaci singur de la zero și așa ai putea avansa mai repede în viitor, Teodore. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts