Wonder Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 (edited) #1 #2 #3 #4 #5 #6 Juriul care poate vota este: Smith Christian Fumy JustMed KEVIN SillenceKill florinacyo Cei ce nu sunt in juriu primesc sanctiuni. Am facut acest topic pentru votari exclusiv, nu am acces la topic-ul celalalt Aveti timp de votare nelimitat, pana la urmatorul SOTW. Ma bucur ca ati fost multi participanti, bafta tuturor. Edited September 30, 2010 by Smith Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Se vede clar diferenta intre toate, care e mai buna. Nu comentez. Vote 1, dragute efecte + culori calde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Votez lucrarea a 3-a, imi plac efectele facute pe "bretonela", cum a sters cu, guma la umeri insa cred ca BG-ul nu se potriveste, oricum felicitari, cea mai buna lucrare din acest SOTW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cretzulea Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Votez 1 e o lucrare buna, are contrast puternic care pune in evidenta personajul ... de asemenea fundalul este bine lucrat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted September 30, 2010 Author Share Posted September 30, 2010 Votez lurarea numarul 3, iubesc stilul cu bilute si liniute Are efecte bune, flow bun, insa nu prea are depth si BG-ul mergea mai altfel... Oricum felicitari, o lucrare buna. Adio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinacyo Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Votez lucrarea numarul 3 , este cea mai buna lucrare..imi place foarte mult textul,in schimb nu-mi place background-ul,dar nu pot vota altceva pentru ca celelalte sunt mult mai slabe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Chase Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Vote 3, lucrarea imi place foarte mult. Text-ul este foarte bun ,imi plac culorile si acele efecte pe langa umeri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEVIN1 Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 6 Scuze ca ma bag, dar totusi... Specifica de ce votezi lucrarea "aceea" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pingu Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 scuzati ca ma bag dar unde este lucrarea mea??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 scuzati ca ma bag dar unde este lucrarea mea??? Chiar crezi ca ne interseaza ? Puteai sa il intrebi pe Smith prin PM, nu sa postezi aici ! Care mai posteaza voi cere WARN UP ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted October 1, 2010 Author Share Posted October 1, 2010 scuzati ca ma bag dar unde este lucrarea mea??? Lucrarea ta a fost trimisa mult prea tarziu, deci nu am luat-o in considerare. Nu era nevoie sa postezi aici, sa imi dai si PM-ul acela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Vad ca toti ati votat. Fumy vad ca nu se mai ocupa de SOTW. Castigator SOTW #29 - Christian Lucrarea: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts