Jump to content

Interviu #69 - Pusha. - Ex RPG4 Admin 3

Rolland
 Share

Recommended Posts

Rolland:Salut.Iti multumesc pentru ca mi-ai acceptat invitatia, Pusha!In primul rand, ne poti spune cate ceva despre tine ?(Nume, oras, varsta, etc)

Pusha:Salut, Rolland! In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru invitatie. Numele meu este Enache Antonio, sunt nascut pe data de 25 Octombrie 1999, ziua armatei Romane, deci am 18 ani. Locuiesc in orasul Turda din judetul Cluj, un oras minunat, curat si multe zone turistice.

Rolland:Cum arata o zi din viata ta?

Pusha: Pot spune ca am o viata destul de agitata la varsta mea. M-am decis sa lucrez la o varsta destul de frageda. M-am angajat de la 18 ani, asta e daca nu prea mi-a placut scoala. Lucrez in 4 schimburi, deci, timpul meu liber il petrec cu prietena mea, prietenii mei si restul timpului pe SAMP.

Rolland:Cum au fost primele zile pentru tine alături de comunitatea B-Zone?

Pusha: Eh, nu prea am ce sa spun, eram paralel cu acest joc. Jucam doar la caterinca si in plus, habar nu aveam 'cu ce se mananca'.

Rolland:Din ce motiv ai renuntat la functia de Admin?

Pusha: Sincer, chiar pe atunci m-am angajat si nu stiam sa-mi impart timpul. Ma simteam obosit si nu ma mai atragea acest joc.

Rolland:Ai mai jucat pe alt RPG, înainte să joci pe RPG4?

Pusha: Da, cariera mea pe samp a fost inceputa pe RPG1, nu stiam de alta comunitate.

Rolland:Ce emoţie ai avut când ai fost promovat la admin?

Pusha: Nu imi venea sa cred. Tin minte ca am aplicat ca helper si eram ferm convins ca o sa fiu respins. Dar cand am vazut ca am fost acceptat nu mi-a venit sa cred.

Rolland:Poti sa ne spui cu ce se ocupa un admin de nivel 3?

Pusha: In general se ocupa cu reporturile de pe website si activitatea helperi pentru promovare.

Rolland:Care a fost prima ta facţiune şi cât de  greu a fost să intri in ea?

Pusha: Prima mea factiune a fost Tow Truck Company, am intrat destul de usor pentru ca aveam multi prieteni in acea vreme.

Rolland:Iti doresti sa fi promovat iar la admin 3?Crezi ca te vei descurca iar dupa atat timp?

Pusha: Da, chiar mi-as dori sa revin in STAFF si sa ma ocup serios.

Rolland:Ce ai face dacă ai primi gradul de fondator pentru o zi?

Pusha: As face tot posibilul sa ma ocup cat mai serios de acel grad si sa raman mai mult de o zi.

Rolland:Ce sfaturi oferi jucatorilor care doresc să obţina o functţe pe RPG4?

Pusha: Lasati-va de facut posturi din nimic. Jucati4FUN.

Rolland:De ce mi-ai spart contul pe vremea cand aveam lider?

Pusha: Eh, Danutule, stii tu prea bine. Eram copii pe atunci, ne-am certat ca 2 nesuferiti pentru o fata.

Rolland:Ce parere ai despre mine dupa atata timp?

Pusha: Ba, esti o persoana super super de treaba, pot sa am toata increderea in tine ca stiu ca nu esti genul sa tradezi.

Rolland:Pentru final, vreau să îţi mulţumesc pentru acceptare invitaţiei şi timpului acordat.

Pusha: Multumesc inca o data pentru invitatie. @TLG Grizzly

Edited by Rolland

On 31/08/2018 at 3:39 PM, ryan1337 said:

Un interviu destul de bun, bine gandit.

Fontul daca il faci mai mic

Fontul este unul potrivit si pentru pc si pentru telefon si nu pot sa-l fac mic, deoarece se vede prea urat.

Aici aveti urmatorul interviu 

:topic_closed:

• BIS aka OldNab changed the title to Interviu #69 - Pusha. - Ex RPG4 Admin 3
  • Rolland locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.