Jump to content

[Tutorial #3] Cu Doru - Ne jucam cu shapes-urile

Rhino.
 Share

Recommended Posts

Salut! In acest tutorial va voi arata din nou din cunostintele pe care eu le-am acaparat. Vom invata cum putea crea un logo din shapes-uri.  Am promis ca voi face un tutorial despre rendere pe lucrari ce se bazeaza pe coloristica insa simt  ca va pasa mai mult de factiuni si de a folosi acest photoshop pentru a exprima factiunea pe care o reprezentati asa ca v-am facut ceva aici care va va ajuta sa nu mai folositi cereri.Scopul tutorialelor este sa va ajute sa renuntati la cereri si sa va creati singuri prorpriile lucrari. Cererile sa fie pentru ceva cu care noi nu va putem ajuta.

Pasul 1. Vom face un shapes de tip cerc. Il vom plasa pe mijlocul fisierului care are dimensiunea 400 x 200. Imagine:

4oEA9yJ.png

Pasul 2. Vom pune un grandient prin click dreapta si blending options. Gradientul va arata asa. Imagine:

l8Oyh1x.png

Pasul 3. Tot in blending options vom adauga un stroke 3 px, inside culoare alba.

Pasul 4. Vom adauga un nou shapes, iar lucrarea va arata asa. Imagine:

dBGG4wR.png

Pasul 5. Vom adauga la acest shape 2 un stroke cu codul culorii: ba5454, la fel, 2 px si inside. 

Pasul 6. Vom adauga un text font Kenya Coffee peste shapes-ul 2 si lucrarea va arata astfel. Imagine:

sKNSvGz.png

Pasul 7. Vom adauga un nou text dedesubt-ul shapes-ului 2. Vom alege un font Ubuntu si vom adauga orice text doriti dvs. Eu voi adauga textul, doru rank 1

Pasul 8. Vom adauga logo-ul comunitatii nephrite pe partea de jos si sub layer-ul shapes2 vom adauga acest render. Imagine:

5zld1tG.png

acesta este rezultatul. logo facut pentru incepatori.

orice intrebare: astept pm

Link portofoliu: 

sa nu ne certe  @Cristina . Rog sa trimiteti PM. Nu post. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.