Duntex Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 (edited) Numele meu: Duntex Numele celui provocat: @Doru Tema luptei: Click pentru Stock Dimensiuni ( maxima/ minima ): 150x250 Deadline time posting: Pana cand termini Edited August 31, 2018 by Duntex Modificat tema luptei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhino. Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 (edited) hai ma ca accept o data in viata. pe prostiile astea de avatare. Edited August 31, 2018 by Doru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 Mă ocup. Aștept PM cu lucrarile si .psd-ul lor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 (edited) V1: V2: Start vot. Edited September 1, 2018 by Andrada Modificare aspect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiev666 Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 V1 : Blurul nu prea ma atrage , redimensionarea este proasta. V2:Imi place blurul , efectele pe care le-ai folosit si de asemenea stilul in care ai lucrat . Vot final : V2 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 v1 - Redimensionare foarte proasta, borderul ala negru nu arata bine. Nu prea vad ca ai lucrat la avatar. v2 - Ai taiat fata aia destul de aiurea, se poate vedea foarte usor pixelii, background-ul nu-mi place si nu se potriveste deloc. Sincer n-as alege nici una dar n-am incotro, votez v2 pentru ca a muncit mai mult. // v2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Oh, God! Why? O să acord votul lucrării cu numărul 2. Nu înțeleg BG-ul, tu știi ce a vrut să iasă din acel avatar. E okay făcând asta, ai modificat puțin aspectul chiar dacă ai decupat fata foarte aiurea, de apreciat efortul. Lucrarea cu numărul 1, doar 3 chestii le pot vedea. Borderul, redimensionarea & efectele. Din punctul meu de vedere, groaznice. Poate data viitoare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheLordOfGod Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 (edited) E clar ca ofer votul lucrarii cu numarul 2. Prima e groaznica, cunostintele mele minime in Photoshop, o puteam face mai bine. Borderul ala ce se vede cat de cat, redimensionarea e clar ca e facuta doar sa fie facuta iar blur nu prea vad. Sper ca pe viitor sa faci lucrari mai bune Versiunea 2, imi place cu totul, s-a muncit mult la ea si are stil. Nu pot comenta mai mult. Deci votul final, V2. Edited September 1, 2018 by Zenod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowyy Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Votez versiunea a 2-a deoarece este cu mult peste prima, care se vede ca este facuta de un incepator, redimensionare proasta, un border care nici nu se potriveste cu stock-ul, nu prea s-au adus modificari considerabile pozei. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EduardLFC Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 mnea.. la prima nu ai ce vota, redimensionarea e jalnică, nu văd nimic calumea, border-ul.. serios? votez v2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narfx Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 v1: Nimic original, boarder nu are, redimensionarea este praf, nu vad nimic special la blur. v2: Blurul este bestial, imi place ca a folosit efecte ca si background, boarder nu prea stiu daca are // Votez V2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ervin27 Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 (edited) Ce-i asta frate.. v1 face oricine in paint -_- v2 smecherie vot: v2 Edited September 3, 2018 by Andrada Vot anulat. Argumentele solide sunt mereu bine venite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 Castigator @Doru cu V2. Congrats! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts