Jump to content

[Multi-Battle]Smith versus. icstasy, Lipton si Atyss

Wonder
 Share

Recommended Posts

Numele meu : Smith

Numele celui provocat : Cei 3 magi de la rasarit: ictasy, Lipton si Atyss

Tema luptei : Aveti liber

Dimensiuni : Aveti liber

Deadline time posting : 2 octombrie, ora 23:59.

Rog nu inchideti topic-ul, I really wanna' smoke these guys.

Si ce demonstrezi prin asta ca esti cel mai tare ? Tu in viata ta sa nu mai votezi la batteluri , uite nu accept . Ce te crezi asa tare ? Provoci pe cei slabi care inca invata si vi tu mare si tare hai sa-i provoc pe astia nu ? Vezi-ti de treaba frate si joaca mario . In Concluzie nu accept . 

Si ce demonstrezi prin asta ca esti cel mai tare ? Tu in viata ta sa nu mai votezi la batteluri , uite nu accept . Ce te crezi asa tare ? Provoci pe cei slabi care inca invata si vi tu mare si tare hai sa-i provoc pe astia nu ? Vezi-ti de treaba frate si joaca mario . In Concluzie nu accept .

Exact daca te crezi mare si tare fa Battle cu Christian,floriancyo..etc,doamne frate :-J,Vezi-ti de treaba frate si joaca mario,NU ACCEPT (te crezi mare si tare ai uitat de unde ai pelcat)

Edited by Lipton

Eu nu inteleg ce ai cu mine....Am facut un battle vs. lipton? iti voi spune cu alta ocazie de ce.

Esti bun, mult peste mine la photoshop. Recunosc. Dar...

Ei nu au acceptat...Sa accept doar eu singur? Nu. Esti mai bun si nu are rost...

Ce ma enervati cu remarcile voastre. Eu nu v-am trimis nici la Mario, nici nu v-am jignit, nici n-am zis nimic.

Da voi trebuie sa fiti mereu Batman, Rambo, Chuck Norris, sa va dati lati si sparti.

Am incercat sa vad ce poate PS-ul din voi, macar Icstasy a raspuns frumos, fara "Ai uitat de unde ai plecat". Draga Lipton, oi fi plecat de la tine? Sau de la AtysS cumva?

EDIT: Liptonel, data viitoare incearca macar sa gandesti alte 2 cuvinte, neinspirate din post-ul lui AtysS. Macar de ziceai "Du-te la CS", era mai orignial.

AtysS, oare de crezi tu ca n-ar trebui sa mai votez la Battle-uri? Sunt prea slab? N-am destule cunostinte? (Nu e nevoie sa raspunzi)

M-am convins ce fel de membri ne umplu comunitatea la zona PS. Ciuss.

Edited by Smith

Ce ma enervati cu remarcile voastre. Eu nu v-am trimis nici la Mario, nici nu v-am jignit, nici n-am zis nimic.

Da voi trebuie sa fiti mereu Batman, Rambo, Chuck Norris, sa va dati lati si sparti.

Am incercat sa vad ce poate PS-ul din voi, macar Icstasy a raspuns frumos, fara "Ai uitat de unde ai plecat". Draga Lipton, oi fi plecat de la tine? Sau de la AtysS cumva?

EDIT: Liptonel, data viitoare incearca macar sa gandesti alte 2 cuvinte, neinspirate din post-ul lui AtysS. Macar de ziceai "Du-te la CS", era mai orignial.

AtysS, oare de crezi tu ca n-ar trebui sa mai votez la Battle-uri? Sunt prea slab? N-am destule cunostinte? (Nu e nevoie sa raspunzi)

M-am convins ce fel de membri ne umplu comunitatea la zona PS. Ciuss.

@ Smith nu te-a jignit nimeni,stai calm,dar Ce inseamana "Cei 3 magi de la rasarit" si "I really wanna' smoke this guys."?? Te crezi prea mare,frate mai usor daca esti u mare expert in PhotoShop fa Battle cu Christian daca te tine..asa ca :-$

Dc nu zici la un Battle cu christian "I really wanna' smoke these guy.?"

Edited by Lipton

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.