TheGuardianAngel Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 De la o vreme am observat ca s-au adunat destul de multi "regizori" care au rasarit peste noapte si fac filme destul de reusite ..... a trecut ceva timp de la ultimul meu film pe b-zone si m-am gandit ca as putea sa fac inca unul ..... ma rugase cineva sa il ajut cu un film pentru o factiune dar nu a fost punctual a intarziat destul de mult de la ora la care trebuia sa ne intalnim , m-am enervat si nu am mai facut nimic , ma rog uitandu-ma printre filmele mele , cele facute pe b-zone au strans destul de multe vizualizari 3000-5000 vizualizari + trailerul la sa-mp 2012 (film ce il voi termina in vara ce va venii sau in vacanta de iarna anul asta) care a strans 11.000 vizualizari si m-am gandit ca totusi merita sa mai fac filme pe b-zone acum intrebarea , are rost sa ma intorc si sa mai fac filme pe b-zone? daca e cineva interesat ..... stiti un film nu se face singur adica daca intru pe server gata ma apuc de film ..... daca se vor gasi dornici sa ma ajute atunci voi face unul Link to comment Share on other sites More sharing options...
reseT Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 daca vrei pot sa te ajut ... o sa te ajut cu tot ce ai nevoie ... doar spunemi cand ... Daca ai nevoie de yo /call me ! 6777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woozie Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Daca te reapuci de filme , eu te ajut (#zEbYLicious aici ') S-ar putea sa iti propun o idee de film . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haose Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Da are rost Nu sunteam chiar asa nabi sa nu stim sa scriem acolo un anim Sunt dispus sa te ajut daca faci un film Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiiii Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Are rost, Daca ai nevoie de stunteri call me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Nu sunteam chiar asa nabi. Serios ? Stii Guardian , te ajut si eu cand pot si am timp , si chef desigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LDextter Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 ma bag si eu cand ai nevoie de mine suna la 2662 stii ca tot timpul te-am ajutat Haose un film nu inseamna doar animuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nKFaTaL Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Ma bag si eu sa te ajut . Daca ai nevoie contact in game Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Și eu aș fi mai mult decât bucuros să ajut . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haose Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Stiu ,inseamna muuuulte ,stunt,drift,editat,nervi,timp,injuraturi,biserici,si pe alocuri actori care se trezesc ca vor bani sa joace in film etc Nu sariti asa pe capu meu Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Dookie , here ! Daca iti trebuie "actori" , /call 9515 in game ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Poti conta si pe mine oricand. /id sapty , sunama si te ajut cu cea mai mare placere. Welcome back! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGuardianAngel Posted October 3, 2010 Author Share Posted October 3, 2010 eh bine o sa incerc sa mai fac cateva filme in putinul meu timp liber (4 ore dupa scoala) si weekenduri -.- ma rog , mersi pentru sustinere T.C. please ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.