Jump to content

New Movie?

TheGuardianAngel

Recommended Posts

De la o vreme am observat ca s-au adunat destul de multi "regizori" care au rasarit peste noapte si fac filme destul de reusite ..... a trecut ceva timp de la ultimul meu film pe b-zone si m-am gandit ca as putea sa fac inca unul ..... ma rugase cineva sa il ajut cu un film pentru o factiune dar nu a fost punctual a intarziat destul de mult de la ora la care trebuia sa ne intalnim , m-am enervat si nu am mai facut nimic , ma rog

uitandu-ma printre filmele mele , cele facute pe b-zone au strans destul de multe vizualizari 3000-5000 vizualizari + trailerul la sa-mp 2012 (film ce il voi termina in vara ce va venii sau in vacanta de iarna anul asta) care a strans 11.000 vizualizari si m-am gandit ca totusi merita sa mai fac filme pe b-zone

acum intrebarea , are rost sa ma intorc si sa mai fac filme pe b-zone? :)

daca e cineva interesat ..... stiti un film nu se face singur adica daca intru pe server gata ma apuc de film ..... daca se vor gasi dornici sa ma ajute atunci voi face unul :P

eh bine :)

o sa incerc sa mai fac cateva filme in putinul meu timp liber (4 ore dupa scoala) si weekenduri -.-

ma rog , mersi pentru sustinere :)

T.C. please .....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.