Jump to content

Despre cancerul mamar

psihidelick
 Share

Recommended Posts

Cancerul mamar s-ar putea vindeca în următorii 30 - 40 de ani

16796096755983701557.jpg

Oamenii de ştiinţă spanioli sunt de părere că în decurs de 30 sau 40 de ani se va putea vorbi de vindecarea cancerului mamar, datorită creşterii ratei de supravieţuire a pacientelor cu această boală, dar şi noilor tratamente pentru acest tip de tumori, transmite Efe, citat de Agerpres.

Cercetătorul principal din cadrul Centrului de Investigare a Cancerului din Salamanca (CIC), Atanasio Pandiella, a indicat într-o conferinţă de presă că estimările au fost făcute "în mod matematic, urmărind evoluţia numărului pacientelor vindecate în ultimii ani".

Ca atare, în 30-40 de ani se va putea vorbi de vindecarea acestei boli.

La rândul său, directorul CIC, Eugenio Santos, a semnalat că dacă creşterea ratei de supravieţuire va avea aceeaşi evoluţie ca până acum în cazul pacientelor cu tumori mamare, "care este de 1- 1,5 la sută anual", "vom putea vorbi", pe fondul noilor descoperiri ştiinţifice, "de vindecarea cancerului" în perioada amintită.

E primadata cand aud de acest cancer ... dupa ce am vazut postul lui psihidelick si postruile voastre mi se pare Ingrozitor ...

wow..adica prima data?

Traiesti izolaT?

ON: La ce doctori avem in romania...te sperii...iti fac analizele..asa sa fie facute..si te baga direct la cutit..

Edited by KonecKter

Guest Lup0n3zu

Cancerul mamar este o afectiune in care celulele care alcatuiesc sanii incep sa creasca anormal intr-o maniera necontrolata.

Cancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer la femei, desi cancerul pulmonar ramane cauza principala de deces atat la femei cat si la barbati. Aproximativ 1% din toate cazurile de cancer mamar apare la barbati adulti.

Deci baietzi stati linistiti ca la voi nu apare.

Eu din cate stiu , fiecare om are cancer , dar la unii se dezvolta mai repede si apar infectii si tot felul cum ar fi cancerul mamar.

E foarte nasol , nu vreau sa pateasca cineva din familie asa ceva.

Cancerul mamar este o afectiune in care celulele care alcatuiesc sanii incep sa creasca anormal intr-o maniera necontrolata.

Cancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer la femei, desi cancerul pulmonar ramane cauza principala de deces atat la femei cat si la barbati. Aproximativ 1% din toate cazurile de cancer mamar apare la barbati adulti.

Deci baietzi stati linistiti ca la voi nu apare.

Cancerul mamar este cel mai frecvent tip la femei ?! ALOOO, tu gandesti umpic ?! scrie CLAR " Cancer mamar ", tu esti mama cumva ? esti femeie ?! Daca nu gandesti,nu mai posta aici.

Din cate am inteles ,aceasta boala este numai la femei si am mai auzit ca e foarte dureroasa.Saracele de el.Prin cate trec el in momentul in care au aceasta boala sau multe alte boli de genu acesta.

Din cate ai auzit,este numai la femei ? la fel si tie.. iti spun la fel, ma omule.. tu gandesti ? este LOGIC ca doar femeile il fac.. se numeste CANCER MAMAR, iar tu.. nu esti mama. Mergeti ba la scoala,inainte sa veniti aici sa faceti voi pe destepti.

Eu din cate stiu , fiecare om are cancer , dar la unii se dezvolta mai repede si apar infectii si tot felul cum ar fi cancerul mamar.

Corect,fiecare om are cancer.. depinde de forma,si de gravitatea lui. Cancerul mamar,il fac doar femeile..

E foarte nasol , nu vreau sa pateasca cineva din familie asa ceva.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.