Jump to content

SERVER CLOSED THE CONNECTION.

DeMMoN

Recommended Posts

Salut,

S-a dat astăzi un restart cu o posibilă rezolvare pentru acest bug. Dacă mai are loc vă rog să lăsați un reply aici ca să verificăm din ce altă cauză ar mai putea apărea.

Joc jocul asta din placere. Il joc pentru prieteni, dar cand vad asa ceva ma iau de par si imi vine sa imi bag ceva. Si nu, nu sunt singurul. Si nu, nu este de la netul meu.

Incerc sa ma loghez uneori pe RPG2, si primesc asta.

T39CYXL.png

Ca sa rezulte in asta 

lmiC85O.png

Adica prost am fost ca nu m-am logat in 30 scunde da nici casuta de log in nu imi apare. Stiu ca e veche problema. Se rezolvase intr-un timp dar acum iar ? De la 800 playeri la 500? Patetic.

Stau linistit pe joc...In casa, ce viata frumoasa, pana cand iti apare asta 

RXEoeuf.png

Ca sa rezulte in asta 

Szei8XF.png

Firas al naibii ca nu m-am logat in 30 secunde iar. Si astea nu sunt singurele probleme. Dar m-am saturat uneori seara sa iau crash pe toate conturile cand eu la ora 02:00 cand zic sa las on peste noapte iau server closed. Si nu, nu am potato PC. (Nu ma laud, dar sa nu existe comentarii)

pXb2hK9.jpg

Se poate rezolva sau e tot ceva din vina noastra? Tin sa precizez ca nici moduri nu prea am. @Kelton

2 minutes ago, BAN SnoW said:

Joc jocul asta din placere. Il joc pentru prieteni, dar cand vad asa ceva ma iau de par si imi vine sa imi bag ceva. Si nu, nu sunt singurul. Si nu, nu este de la netul meu.

Incerc sa ma loghez uneori pe RPG2, si primesc asta.

T39CYXL.png

Ca sa rezulte in asta 

lmiC85O.png

Adica prost am fost ca nu m-am logat in 30 scunde da nici casuta de log in nu imi apare. Stiu ca e veche problema. Se rezolvase intr-un timp dar acum iar ? De la 800 playeri la 500? Patetic.

Stau linistit pe joc...In casa, ce viata frumoasa, pana cand iti apare asta 

RXEoeuf.png

Ca sa rezulte in asta 

Szei8XF.png

Firas al naibii ca nu m-am logat in 30 secunde iar. Si astea nu sunt singurele probleme. Dar m-am saturat uneori seara sa iau crash pe toate conturile cand eu la ora 02:00 cand zic sa las on peste noapte iau server closed. Si nu, nu am potato PC. (Nu ma laud, dar sa nu existe comentarii)

pXb2hK9.jpg

Se poate rezolva sau e tot ceva din vina noastra? Tin sa precizez ca nici moduri nu prea am. @Kelton

Cred ca ai avut cel mai folositor dar și amuzant reply vazut de mine

Faza să nu-mi apară căsuța pentru login am pățit-o și eu, în special după ce serverul își face back-up la 5 dimineața, dacă dau /q atunci și vreau să mă reloghez abia reușesc. 
De asemenea și cea cu DS-ul, după câteva mașini, poc - server closed the connection. Și nu, n-am vreun cartof de PC sau net prin ață de cusut.

Stiu ca nu am fost cuminte in trecut si ca am pacatuit. Dar am fost la biserica si m-am rugat.

Acum fara misto. Da, am avut ban ca nu am fost cuminte. Dar este in trecut, mi-am invatat din greseli. Dar deja asta il simt ca pe un apropo. Si nu, nu mi se intampla doar mie, si nu doar 1 data pe zi.

nHyMsLU.png

@DDonny @UberSilence  Baieti eu v-am salutat am plecat in BANat pana isi revine serverul.

Glumeam.

Eu chiar astept o rezolvare

LE: Nici nu intru frumos pe server, ca ma trezesc cu colindatori pe /sms sa le dau bani. Astea au fost blestemele lui asupra mea ca nu i-am dat bani acum 1h cand mi-a cerut. Blestemeeeee!

KOlsFGL.png

LEE: Ba, va rog eu. Stop. Pauza. Vreau sa ma joc. Cum pot sa imi fac raportu pe secundar cand primesc asta mereu ? 

1cY3O6J.png

Problema persistă, am mai tratat-o și e într-un topic:

Am dovezi noi, la mine se manifestă atunci când 2 jucători dau F la un singur vehicul (eu și altcineva), eu intru în mașină, apoi intră și celălalt și mă scoate automat din mașină fără să mai apuc să văd animația cum sunt dat jos, pentru că am dat F în același timp. Cum m-a scos din mașina iau "Server Closed the Connection". VĂ ROG SĂ FACEȚI CEVA, O PĂȚESC DES LA ROBURI!
Dovezi: https://imgur.com/a/T1JjWQy

On 12/4/2018 at 3:15 PM, Zarzare said:

Am dovezi noi, la mine se manifestă atunci când 2 jucători dau F la un singur vehicul (eu și altcineva), eu intru în mașină, apoi intră și celălalt și mă scoate automat din mașină fără să mai apuc

Exact, cam asta e procedura pe care o face si un trollhack, intrii intr-un vehicul si apoi iesi si intrii rapid in altul.

Voi face eu o "prelucrare" incat sa diferentieze mai bine cand e troll si cand e ceva "fake" de acest gen. Probabil azi dau restart.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.