Jump to content

am si eu o problema

SeVraJ
 Share

Recommended Posts

deci cum sa incep.... miam instalat windows si nu prea am stiu sa imi fac setarile pt rds.In fine.Nush ce am facut si acum cand deschid pc imi apare ca si cum as avea parola dar dak dau enter imi intra fara prob dar vreau sa scap de chestia asta.... e enervanta

Intrii in start , click pe run, acolo scrii ' control userpasswords2 ' , iti apare o fereastra noua numita care s.n. ' User accounts' . Click pe advanced, manage passwords. Selectezi parola ta, apoi click 'Remove'.

Ar trebui sa-ti mearga. Bafta!

Intrii in start , click pe run, acolo scrii ' control userpasswords2 ' , iti apare o fereastra noua numita care s.n. ' User accounts' . Click pe advanced, manage passwords. Selectezi parola ta, apoi click 'Remove'.

Ar trebui sa-ti mearga. Bafta!

Incearca asta, iar daca nu functioneaza da-ne si noua mai multe detalii, scrie corect d.p.d.v.g , mai pui o virgula ceva - sa intelegem si noi ce scrii. Deci : daca nu iti merge varianta lui sKillz, revino cu mai multe detalii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.